Aprilie 19, 2017
Expoziție unică la Chișinău! Nu o rata!
Unul dintre cei mai importanţi artişti plastici din domeniul artei decorative din Chişinău, Elvira Cemortan-Voloșin își va expune lucrările într-o expoziție personală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Membru al Asociației  Internaționale a artei UNESCO și ONU, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova și România, artista Elvira Cemortan-Voloșin vine să încânte publicul autohton împătimit de artă cu o expoziție a lucrărilor sale.

După ce au fost admirate în SUA, Belgia, Marea Britanie, Olanda, India, Bahrein  și alte țări ale lumii, operele artistei, distinse cu numeroase premii naționale și internaționale, vor putea fi apreciate și la Chișinău!

Expoziția „Rod sufletesc” va fi deschisă iubitorilor de artă între 20 aprilie și 18 mai 2017. Vernisajul va avea loc pe 20 aprilie, ora 16.00

Expoziția este organizată de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici” din Chișinău, Centrul cultural ARTELIT și Galeria Europe’s Art din Belgia, pentru a promova producția culturală românescă din Republica Moldova.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0726616382599