August 31, 2023
Eva Măruță, vedetă de film la numai 8 ani! Cu cine joacă și ce rol va avea fata Andrei și a lui Măruță
După o vară plină de vacanțe și eplorări în mai multe orașe din Europa, familia Măruță revine în forță pe micile ecrane.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cătălin Măruță a fost luni, 28 august, lider de audiență cu emisiunea lui de la ProTV, “La Măruță”, iar fiica lui Eva vine tare din urmă cu un super proiect cinematografic. Așa că premierele se țin lanț în familia lui Cătălin Măruță!

Eva Măruță, fiica de 8 ani a lui Cătălin Măruță devine actriță. Foarte deschisă și dezinvoltă, Eva abia așteaptă să apară în cinematografe în filmul în care va juca rolul principal, alături de Alex Bogdan, "Tati part-time", o comedie nouă pentru părinți sub egida Vidra Productions. 

Nu doar Eva este extrem de încântată de acest proiect, ci și familia ei, părinții săi celebri, Cătălin Măruță (45 de ani) și Andra (36 de ani), dar și fratele ei, David (12 ani). 

Eva Măruța este foarte atașată de mama ei, Andra

 Eva Măruță este fina lui Alex Bogdan

În film, Eva Măruță joacă rolul personajului Maya, fina lui Alex Bogdan, avocatul Iustin din "Tati part-time", scrie click.ro

"Tati part-time" în cinema în curând! O comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii. De văzut dacă își mai doresc după ce văd filmul. Let's go!", a fost mesajul postat de Matei Dima, alias BRomania, de la Vidra Production, care a făcut filme precum "Teambuilding",  "Haita de acțiune", "Miami Bici", "Romina, VTM" și multe altele.

Eva Măruța este foarte atașată de mama ei, Andra

Filmul "Tati, part-time" reprezintă și debutul cinematic regizoral al Letitiei Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și Matei Dima și urmează să fie lansat la începutul anului viitor. Din distribuția "Tati, part-time" mai fac parte actori precum Raluca Aprodu, George Ivașcu, Doina Teodoru, Nelu Cortea și mulți invitați surpriză care vor fi anunțați pe parcurs.

Eva Măruța este foarte atașată de mama ei, Andra



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.3362572193146