Noiembrie 28, 2017
Endoproteză de ultimă generație
Premieră în sistemul medical!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pacienţii care suferă de osteoartroză şi necesită o intervenţie de înlocuire a protezei pe care o poartă, pot beneficia de o endoproteză de revizie de ultima generaţie, produsă de compania franceză - ”Amplitude”.

Acest proiect a devenit posibil datorită companiei "Global Bio Marketing Group Moldova", unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente medicale din țară. "GBG-MLD" SRL a furnizat gratuit toate instrumentele necesare pentru aceste intervenții și a oferit suport tehnic.

CHRISTIAN VILLOING, directorul de dezvoltare a afacerii ”Amplitude” a menționat: "S-a folosit cea mai recentă tehnologie de proiectare computerizată a protezei. Materialele tehnologice utilizate sunt precum acest aliaj de cobalt şi polietelenă rezistentă."

Endoproteză de revizie a fost adusă recent în ţara noastră de către compania Global BioMarketing Group, iar medicii ortopezi deja i-au apreciat înalta calitate şi eficienţă.

ALEXANDRU BEŢIŞOR, medic ortoped traumatolog Institutul de Medicină Urgentă: "Ele oferă un mai mare potenţial de stabilizare a articulaţiei genunchiului şi le permit persoanelor ce au mari deformaţii articulare, să-şi recapete funcţia şi să fie recuperaţi social."

VIOREL VETRILĂ, director Spitalul Clinic de Traumatologie şi Ortopedie: "Sistemul dat, nu doar reviziile, dar şi cele primare, ne asigură şi pe noi şi pacienţii noştri, pentru o viaţă mai calitativă pe viitor."

70 de endoproteze au fost achiziţionate de către Ministerul Sănătăţii, iar primii pacienţi deja se pot bucura de o nouă viaţă graţie implantării acestora.

PETRU BELOUS, medic ortoped traumatolog se vede mulțumit de intervenția făcută: "În articulaţia genunchiului operat, pacientul deja are flexie de 90 de grade, ceea ce e un indice după care noi ne conducem în perioada post operatorie."

Pacienții au rămas impresionați de rezultat:

"Nici nu m-am aşteptat că doar în câteva zile voi deveni mobil."

"Mă simt bine, genunchiul deja se îndoaie."

Totodată, alţi 45 de medici din ţară au fost instruiţi în cadrul unei conferinţe internaţionale cum să implanteze endoprotezele de ultimă generaţie.

TUDOR CEAICOVSCHI, director general Global BioMarketing Group a menționat:

"Global BioMarketing Group oferă tot suportul pentru pregătirea specialiştilor şi desigur dotarea instituţiilor medicale cu acest echipament necesar pentru intervenţiile de endoprotezare. Scopul companiei noastre este de a avea cetăţeni sănătoşi, acasă."

Endoproteza de ultima generaţie permite recuperarea pacienţilor în scurt timp, iar termenul de viabilitate a acesteia este de până la 30 de ani.

http://gbg.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48461389541626