Septembrie 15, 2023
Elon Musk a dezvăluit detalii scandaloase din relația lui cu Amber Heard
Și boss-ul de la Tesla și Space-X are multe povești de spus despre legătura toxică pe care a avut-o cu fosta soție a lui Johnny Depp.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elon Musk, celebrul co-fondator al companiilor Tesla și SpaceX, nu este cunoscut doar pentru succesul său în afaceri, ci și pentru relațiile sale controversate, cum ar fi cea cu cântăreața Grimes, cu care are deja trei copii. Cu toate acestea, una dintre cele mai comentate relații din viața lui Musk a fost cea cu actrița Amber Heard, despre care împărtășește noi detalii în biografia scrisă de Walter Isaacson, scrie okmagazine.ro

Relația dintre Elon Musk și Amber Heard a fost intensă și plină de suișuri și coborâșuri. Potrivit biografiei lui, Walter Isaacson, povestea lor de dragoste a început după ce Heard a cerut divorțul de Johnny Depp, soțul ei de atunci.

Deși s-au întâlnit în 2013, în timpul filmărilor la pelicula „Machete Kills”, abia patru ani mai târziu relația lor a decolat cu adevărat. Musk își descrie relația cu Heard ca fiind „brutală", deoarece s-au confruntat cu diferite provocări în timpul cât au fost împreună.

Primele întâlniri dintre Elon Musk și Amber Heard au fost în întregime legate de muncă. Musk a fost consultant la filmul „Machete Kills”, în care Heard a jucat un personaj care încerca să creeze o societate pe o stație spațială.

Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg

Potrivit biografiei, Elon Musk și Amber Heard s-au reîntâlnit la Met Gala din 2016 și au început să se întâlnească la scurt timp după aceea. Eu au în comun aceeași o pasiune pentru muncă și teme geeky. Actrița a conceput chiar un costum întreg timp de două luni, inspirat de personajul preferat al lui Musk din jocurile video, Mercy din Overwatch, după ce acesta i-a spus că îi amintește de personajul, care este preferatul său.

Fosta soție a lui Johnny Depp a declarat chiar pentru volumul biografic: „Aș putea fi numită tocilară de către unii, la fel de bine cum pentru altcineva aș putea fi considerată doar sexy".

Primele întâlniri la care au mers au fost centrate pe munca lui Musk. Mogulul le-a dus pe Heard și pe sora ei să urmărească lansarea „Falcon 9„ la Cape Canaveral, o întâlnire pe care ea a descris-o ca fiind cea mai interesantă la care a participat vreodată. Între timp, ea a zburat din Italia la fabrica Tesla din Fremont pentru a-i face o surpriză de ziua lui de naștere, demonstrându-și sentimentele.

Familia lui Elon Musk n-a plăcut-o pe Amber Heard

În ciuda chimiei și sentimentelor dintre cei doi, relația dintre Elon Musk și Amber Heard nu a fost prea liniștită. Fratele lui Musk, Kimbal Musk, a descris-o în biografie pe Heard ca fiind „toxică" și „un adevărat coșmar" .

Potrivit lui Kimbal, Elon are tendința de a se îndrăgosti de oameni „frumoși, fără îndoială, dar care au o latură foarte întunecată", și a spus că antreprenorul are tendința de a „se îndrăgosti de oameni care sunt cu adevărat cruzi cu el". Cu toate acestea, Musk a recunoscut că este un „îndrăgostit nebunește" după ea și că este dispus să înfrunte dificultățile relației. Chiar și șeful de cabinet al lui Elon a descris-o pe actriță ca fiind „Jokerul din Batman", care vine și destabilizează totul în calea ei.

Elon Musk says if Johnny Depp “wants a cage fight, just let me know ...

Deși relația dintre Musk și Heard părea să meargă bine, aceasta s-a încheiat în 2017, deși apoi au reluat ceea ce au avut timp de încă cinci luni Musk a descris ultimele 18 luni ale relației ca fiind „încontinuu nebunești" și extrem de dureroase.

În biografia scrisă de Isaacson, acesta spune despre această curtare: Cea mai chinuitoare relație a sa a fost cea cu actrița Amber Heard, care l-a împins într-un vârtej întunecat care a durat mai mult de un an și i-a provocat lui Musk o durere profundă, din care au rămas rămășițe.”

Sfârșitul real al acestei povești de dragoste tumultoase a venit după o călătorie la Rio de Janeiro cu fratele lui Elon și soția acestuia, deoarece s-au certat foarte tare când au ajuns la hotel. „Ea s-a încuiat în cameră și a început să țipe că îi este frică să nu fie atacată, pentru că Elon îi luase pașaportul. Echipa de securitate a fraților a asigurat-o că totul este în regulă și că, dacă vrea, poate pleca oricând dorește”. Despre acest eveniment, Kimbal a spus: „Este o actriță foarte bună, așa că va spune lucruri care te fac să te gândești 'Wow, poate că spune adevărul', dar nu este așa. Felul în care își poate crea propria realitate îmi amintește de tatăl meu."

Johnny Depp ile Amber Heard'ın boşanma davasında şok iddia: Elon Musk ...

Între timp, Amber Heard i-a arătat autorului videoclipuri și fotografii din acea noapte, care s-a dovedit a fi ajunul Anului Nou, iar Elon Musk poate fi văzut cum îi urează un An Nou fericit și o sărută pasional. Potrivit relatării lui Heard pentru carte, ea a ajuns la concluzia că Elon Musk a cultivat drama în relația lor, pentru că are nevoie de stimuli multipli pentru a se menține revigorat.

În ciuda despărțirii, Amber Heard a vorbit cu drag despre Musk în biografie, spunând că îl iubește foarte mult și că el „iubește focul, iar uneori îl arde".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91255378723145