Noiembrie 23, 2016
El va fi încântat! 5 elemente vestimentare care vor fi pe placul oricărui bărbat
Anumite elemente ce sunt în vogă nu sunt întocmai pe placul bărbaților. Cu toate acestea, există lucruri care îi vor mulțumi pe toți membrii sexului tare. Astăzi vă povestim desre 5 elemente vestimentare care niciodată nu vor ieși din modă și care vor face o impresie bună asupra bărbaților.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Rochia mulată

O rochie mulată perfect pe silueta ta va fi actuală în orice moment. Aceasta rochie este perfectă pentru că pune accent pe formele tale și scoate în evidență talia în formă de clepsidră. În plus, o rochie mulată este feminină și plină de farmec. De preferat este să optați pentru o lungime medie a rochiei sau lungă.

2. Fusta mini

Arma secretă din garderoba unei femei. O varietate de stiluri vă permite să combinați fusta mini, fie cu o cămașă elegantă și tocuri, fie cu o bluză simplă și niște teniși colorați. Ce este important în acest caz- să alegem lungimea potrivită și să nu exagerăm cu accesorii, în caz contrar imaginea noastră va crea o impresie greșită a ceea ce vrem să transmitem.

3. Clasica cămașă albă

Cămașa albă cu niciun element decorativ, amintind de cele ale bărbaților, nu vor rămâne neobservate. Cel mai important este să fie asortat corect cu alte piese vestimentare, astfel încât imaginea noastră sp nu fie prea oficială. Puteți să o purtați cu aceeași fustă mini din piele sau cu o pereche de blugi skinny, potrivit aleși.

4. Geaca din piele neagră

Geaca din piele neagră este un element ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Trebuie să o ai, macar pentru a ști că întotdeauna te poți baza pe ea și că va atrage privirile bărbaților. Reprezentanții sexului tare asociază acest element vestimentar cu ideea ''bad girl'', alături de care niciodată nu te vei plictisi. Este important ca geaca să fie aleasă corect din punct de vedere al mărimii și să fie confecționată dintr-un material calitativ.

5. Pantofii cu toc

Bărbaților le place la nebunie să vadă o femeie purtând tocuri. Tocurile elegante modifică ținuta și îi conferă femeii încredere. În acest caz chiar nu este important cu ce asortăm pantofii cu toc, întrucât sunt potrivite și rochiile, și blugii, și fustele, și cămășile. Nu uita că trebuie să elegi pantofii potriviți din punct de vedere al confortului.



citeste și
SQL exec time = 1.205274105072