Decembrie 01, 2022
Doliu în lumea muzicii! Un cunoscut cântăreț a murit în somn, la câteva ore după ce s-a căsătorit
Doliu în lumea muzicii, după ce un cunoscut cântăreț a murit în somn, la câteva ore după ce s-a căsătorit. Apropiații acestuia sunt șocați. Cea care îi devenise soție spune că nu îi vine să creadă că trebuia să răsfoiască împreună cu soțul ei pozele de la nuntă, însă acum caută haine să îl înmormânteze.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lumea muzicii e în doliu după ce cântăreţul de country Jake Flint a murit la vârsta de 37 de ani, în somn, la doar câteva ore după nuntă. Până în momentul de față, nu a fost stabilită cauza decesului, însă apropiații artistului sunt șocați. Care a fost mesajul transmis de femeia care îi devenise soție.

Jake Flint dead: Country singer dies aged 37 hours after his wedding |  Metro News

Un cunoscut cântăreț a murit în somn, la câteva ore după ce s-a căsătorit

În weekend, mai exact în cursul zilei de sâmbătă, Jake Flint şi femeia alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste, Brenda, și-au unit destinele. Nimeni nu prevestea tragedia care urma să se întâmple. Câteva ore mai târziu, după ce au devenit soț și soție, artistul a murit, în timpul somnului. Anunțul a fost făcut chiar de văduva care a postat un mesaj emoționant pe reţelele de socializare, în care vorbeşte despre situaţia dramatică prin care trece.

Jake Flint Dead at 37: Country Singer Dies Hours After Wedding

"Trebuia să ne uităm împreună la pozele de la nuntă, dar acum trebuie să aleg haine în care să-mi îngrop soțul", a scris ea. "Oamenii nu sunt meniți să simtă atât de multă durere. Inima mea a dispărut și chiar am nevoie ca el să se întoarcă. Nu mai pot suporta. Am nevoie de el aici", a adăugat femeia.

Mike Hosty, unul dintre artiștii care au luat parte la nunta cuplului, a vorbit şi el despre Flint. L-a caracterizat ca fiind o persoană cu "inimă mare".

Country singer Jake Flint dies hours after wedding: 'My heart is gone'

"A fost un cântăreț şi un compozitor, avea pachetul complet și o personalitate puternică. Avea o inimă mare și s-ar fi dat peste cap pentru a rezolva orice pentru tine.Când un muzician îți cere să cânți la nunta lui, care este una dintre cele mai importante zile... e întotdeauna o onoare", a spus Hosty.

Jake Flint dead: Country music star dies aged 37 hours after wedding |  news.com.au — Australia's leading news site

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2219378948212