Noiembrie 07, 2022
Doliu în familia băieților de la Backstreet Boys. Poliția l-a găsit fără suflare în cadă
Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, Aaron Carter, a murit la vârsta de doar 34 de ani, anunță TMZ.com.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai tânărul artist Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter, membru al celebrei trupe de băieți Backstreet Boys, a fost găsit fără suflare, înecat în cadă. Vestea morții sale a dat-o logodnica lui, Melanie Martin, cea care l-a și găsit mort în baie. "Logodnicul meu, Aaron Carter, a decedat. Îl iubesc pe Aaron din toată inima și va fi o provocare să cresc un fiu fără tată. Vă rog să respectați intimitatea familiei mele în timp ce ne confruntăm cu pierderea unei persoane pe care o iubim foarte mult. Suntem încă în procesul de acceptare a acestei realități nefericite. Gândurile și rugăciunile voastre sunt foarte apreciate", a transmis Melanie, care are un băiețel cu Aaron, pe nume Prince.

Rapper și actor, Aaron Carter a fost găsit mort sâmbătă în casa sa din Lancaster, California. Surse din cadrul forțelor de ordine au declarat pentru TMZ că au primit un apel la 911 sâmbătă, la ora 11 dimineața, care anunța că un bărbat s-a înecat în cadă și o echipă de la omucideri s-a deplasat la adresa indicată.

Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, și logodnica sa

Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, și logodnica sa

Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, și logodnica sa

Aaron Carter a devenit celebru la sfârșitul anilor 1990 ca și cântăreț pop, lansând patru albume de studio, începând cu albumul său de debut autointitulat în 1997, când avea doar 9 ani.

După ce primul său album s-a vândut în un milion de exemplare, cel de-al doilea album al lui Aaron, "Aaron's Party", a triplat această cifră... și de acolo a devenit un obișnuit al postului Nickelodeon.

Aaron obișnuia, de asemenea, să meargă în turnee cu Backstreet Boys în perioada de glorie a acestora, fratele său mai mare, Nick, fiind unul dintre membrii trupei. 

Din păcate, relația dintre el și Nick nu a fost tocmai ca între doi frați buni și asta din cauza comportamentului deviant al lui Aaron, care odată cu faima a descoperit și drogurile. Abuzul de stupefiante l-a adus de multe ori în clinicile de dezintoxicare, numai că efectele substanțelor halucinogene i-au afectat creierul și avea mereu probleme cu stresul, anxietatea, acceptarea lumii înconjurătoare.

Relația dintre Aaron și Nick Carter a atins paroxismul, când Nick a cerut un ordin de restricție împotriva fratelui său mai mic, după ce acesta a amenințat-o pe soția lui că o va omorî.

Totuși, în ultima vreme, părea să se focuseze pe ce era important în viața lui. "Multă muncă grea în acest an și multe curbe de învățare. Mă concentrez să fiu cel mai bun tată și logodnic/soț pe care pot fi. În ceea ce privește viața mea personală, o să păstrez asta pentru mine. Am învățat să nu-mi mai împărtășesc întreaga viață online niciodată. Trăiești și înveți", scria el pe Twitter pe 19 octombrie.

"Mi-a venit în minte un cântecel și-mi tot sună în cap, după ce m-am jucat cu piticul meu. Sunt binecuvântat că lucrurile încep, în sfârșit, să revină la normal. Vă transmit multă dragoste", scria el în aceeași zi, într-un alt tweet.

Cu câteva zile înainte de această tragedie, Nick Carter tocmai anunța lansarea unei noi înregistrări cu băieții de la Backstreet Boys, un remake de Crăciun după celebrul hit al lui George Michael, "Last Christmas". Tocmai în plin turneu de comeback al trupei, DNA Tour. Din păcate, Aaron nu va mai prinde acest Crăciun...

Nick Carter de la Backstreet Boys in turneul comeback DNA Tour

Nick Carter de la Backstreet Boys in turneul comeback DNA Tour

Nick Carter de la Backstreet Boys in turneul comeback DNA Tour

Nick Carter de la Backstreet Boys in turneul comeback DNA Tour

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5205535888672