Septembrie 06, 2022
Doi celebri actori americani, puși pe lista neagră a Moscovei. Cine a primit interdicție în Rusia
Doi mari actori americani se regăsesc pe o listă de 25 de persoane care au interdicție în Rusia. Cele două vedete de la Hollywood au vizitat Ucraina lunile trecute și s-au întâlnit cu președintele Zelenski.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Federația Rusă i-a sancționat pe celebri Ben Stiller și Sean Penn, după ce vedetele de la Hollywood au transmis critici publice la adresa războiului purtat de Moscova în Ucraina.

Într-o declarație, ministerul rus de externe a anunțat că interzice intrarea permanentă în Rusia a 25 de înalți oficiali, oameni de afaceri și actori. Măsura vine ca o reacție pentru sancțiunile președintelui american Joe Biden împotriva Moscovei, se mai arată în comunicat, conform politico.eu.

Secretarul american pentru Comerț, Gina Raimondo, membră a Consiliului pentru Comerț și Tehnologie UE-SUA, se află, de asemenea, pe lista celor sancționați, conform sursei citate.

Ben Stiller Volodimir Zelenski profimedia 0702265781 jpg

Actorii Ben Stiller și Sean Penn au ajuns pe lista neagră a Rusiei. Actorul din „Meet the Fockers” i-a spus lui Zelenski că este eroul lui

„Acțiunile ostile ale autorităților americane, care continua sa urmeze un curs rusofob, distrugând legăturile bilaterale si escaladând confruntarea dintre Rusia si Statele Unite, vor continua sa fie respinse cu hotărâre”, se arata in comunicatul Ministerului rus de Externe.

În iunie, actorul din filmul Meet The Fockers, Ben Stiller, a vizitat Kievul și s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, pe care l-a numit eroul său.

1 sean penn razboi ucraina interventie volodimir zelenski la gala oscar 4 jpg jpeg

Ce a pățit Sean Penn în Ucraina

Nu doar Ben Stiller s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski. În startul războiului, Sean Penn a mers în Ucraina pentru a înregistra un documentar atunci când Rusia a atacat Ucraina.

Celebrul actor a fost chiar nevoit să meargă kilometri pe jos până la granița cu Polonia, după ce și-a abandonat mașina din cauza blocajelor provocate de lungile cozi formate de autovehiculele pline de femei și copii, disperați să fugă de război.

Ulterior, Sean Penn s-a întors în luna iunie pentru a se întâlni cu Zelenski. Totodată, actorul din Mystic River și 21 grams a vizitat Bucha și Irpin, două locuri devastate de război.

Volodimir Zelenski și Sean Penn profimedia 0703529984 (1) jpg

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67675375938416