Iulie 17, 2020
Dieta Sofiei Vergara, la 48 de ani! Ce alimente evită cu orice preț
Sofia Vergara a împlinit de curând 48 de ani și arată splendid. În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, vedeta afișează o siluetă de invidiat! Iată cum reușește!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O vedem mereu zâmbitoare și deschisă, însă puțini știu că vedeta s-a confruntat în urmă cu 20 de ani cu un diagnostic crunt: cancer tiroidian. A învins boala nemiloasă, după operație și un tratamenr dur, însă actrița columbiană din Modern Family este nevoită să urmeze un tratament toată viața.

În pofida problemelor de sănătate menționate, Sofia Vergara a reușit să se mențină în formă în toți acești ani, iar mulți se întreabă care sunt secretele sale. O parte dintre acestea au fost dezvăluite de antrenorul Gunnar Peterson. Acesta a dezvăluit că Sofia face mult sport, combinând antrenamentul cardio cu cel cu greutăți, adăugând mereu câte o mișcare dificilă la fiecare exercițiu. Pentru fandări, vedeta ar folosi mingea medicinală, care ar ajuta-o mult.

”Cinci minute de încălzire, 30 de minute de antrenament şi alte cinci minute pentru stretching. La final sunt 40 de minute. Chiar nu ai la dispoziţie 40 de minute? Preşedintele este mult mai ocupat decât tine. Kim Kardashian este mult mai ocupată decât tine şi cu toate astea îşi face timp. Este vorba de priorităţi'.”, a declarat Peterson.

La capitolul alimentație, Sofia Vergara ține o dietă care presupune evitarea alcoolului, zahărului și carbohidraților seara. De asemenea, la sfatul antrenorului ei, încearcă să evite orezul, cartofii, ovăzul și pastele.

'Când sunt pe platoul de filmare de cele mai multe ori mănânc o omletă din albuş de ou, cu toast cu avocado şi legume. Când sunt acasă, de cele mai multe ori consum iaurturi cu fructe şi granola', a declarat chiar Sofia Vergara, potrivit verdict.ro.

Vedeta încearcă să stea departe, pe cât posibil, și de sare, pentru a evita retenția de apă.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76061606407166