Sezonul căpșunilor este declarat deschis, de aceea, e bine să începi acum această dietă. Căpșunele conțin 90% apa, și foarte multă vitamina C, și sunt cunoscute mulțumită conținutului scăzut de calorii - 49 de calorii. Căpșunele elimină toxinele din organism, îți îndepărtează senzația de foame, și te îmbogățește cu minerale. De asemenea, consumul regulat de căpșuni ajută la scăderea nivelului de zahăr din sânge, întărește imunitatea și oferă organismului multă energie.
Dieta:
Mic dejun: shake natural de capsuni (o cana de capsuri, plus una de lapte degresat, 2 cuburi de gheata, cafea sau ceai neindulcite, un ou fiert.
Prânz: salată cu roșii și brânză degresată, un piept de pui la grătar, o cană de căpșuni.
Cina: Mâncare de spanac, 150 de grame de pește gătit la aburi, o cană de căpșuni.
Gustări: un iaurt degresat cu 3-4 căpșuni
În schimb, nu ai voie să mănânci:
- carnea roșie
- mezelurile
- prăjiturile
- cartofii prăjiți
- pizza
- sucuri carbogazoase