Aprilie 01, 2022
Despăgubiri de 200 de milioane de dolari pentru bătaia lui Will Smith de la Oscar. Cine spune asta!
Jim Carrey spune că ar fi reacționat total diferit de cum a făcut-o Chris Rock dacă el ar fi fost acela pălmuit de Will Smith pe scena Premiilor Oscar. Mai exact, ar fi cerut despăgubiri de 200 de milioane de dolari!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pumnul pe care Will Smith i l-a dat pe scena Premiilor Oscar lui Chris Rock a făcut înconjurul lumii. Întrebat cum ar fi reacÈ›ionat dacă ar fi fost în locul lui Chris Rock, Jim Carrey a fost categoric. Actorul de comedie spune că ar fi intentat imediat proces contra lui Will Smith. Cât ar fi cerut drept despăgubiri? 200 de milioane de dolari!

„AÈ™ fi anunÈ›at în această dimineață că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari. Acel videoclip va rămâne acolo pentru totdeauna. Va fi omniprezent. O insultă care nu dispare peste noapte!”, a declarat Jim Carrey.

Jim Carrey - IMDb

Actorul a mai spus că a fost îngrozit de reacÈ›ia aparent pozitivă a publicului la gestul lui Smith. El este de părere că Will ar fi putut avea o cu totul altă reacÈ›ie în momentul în care a simÈ›it că soÈ›ia lui este jignită.

„Dacă vrei să È›ipi din public, să îÈ›i exprimi dezacordul, sau să scrii ceva pe Twitter, poÈ›i să o faci liniÈ™tit. Nu au dreptul să urci pe scenă È™i să dai cuiva un pumn în față pentru niÈ™te cuvinte”, a adăugat el.

Se pare că lui Will Smith i s-a cerut să părăsească gala Premiilor Oscar după bătaie, dar actorul a refuzat.

„Domnului Smith i s-a cerut să părăsească ceremonia È™i a refuzat, dar recunoaÈ™tem, de asemenea, că am fi putut gestiona situaÈ›ia diferit”, a spus Academia într-o declaraÈ›ie oficială. De asemenea, tot Academia a cerut public scuze lui Chris Rock, nominalizaÈ›ilor, invitaÈ›ilor È™i tuturor telespectatorilor care au asistat fără voie la această scenă de violență.

În prezent, Will Smith este cercetat disciplinar È™i urmează a se lua o decizie cu privire la o posibilă pedeapsă.

Sursa: agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.286256313324