Martie 06, 2024
Demi Moore a făcut sex cu un alt bărbat în noaptea dinaintea nunții. „Karma s-a întors, pentru că şi următorii ei soţi au înşelat-o”
Demi Moore, o prezență constantă în lumina reflectoarelor datorită carierei sale actoricești impresionante, dar și a vieții personale tumultuoase, și-a dezvăluit povestea cutremurătoare în cartea sa autobiografică, "Inside Out". Cu un parcurs de viață presărat cu dependențe, traume din copilărie și despărțiri publice, Demi Moore continuă să atragă atenția prin sinceritatea sa și prin curajul de a-și expune vulnerabilitățile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cartea sa, Moore oferă o perspectivă tulburătoare asupra începutului tumultuos al primei sale căsnicii cu Freddy Moore. La doar 18 ani, tânăra actriță a mărturisit că a încercat să saboteze propria căsnicie înainte de a începe, înșelându-l pe Freddy cu o seară înaintea nunții. Această dezvăluire explozivă a fost întâmpinată cu reacții diverse din partea publicului și a generat controverse în jurul vieții personale a vedetei.

Karma s-a întors, pentru că şi următorii ei soţi au înşelat-o”, au fost multe dintre comentariile pe care le-a primit vedeta, scrie click.ro

Freddy Moore, fostul soț al actriței, în vârstă de 69 de ani, a reacționat la aceste dezvăluiri sugerând că fosta sa soție ar putea avea o perspectivă distorsionată asupra evenimentelor, afirmând despre ea că este nebună. 

Demi Moore. Foto: Shtterstock. 

O altă nuanță complicată în povestea lui Demi Moore este legată de afecțiunea suferită de fostul său soț, Freddy, care se confruntă cu boala Alzheimer. Soția actuală a lui Freddy, Renee, a declarat că nu au comentat detaliile din cartea lui Demi, dar au subliniat faptul că gândurile și eforturile lor se concentrează pe îngrijirea lui Freddy și pe povestea sa, care urmează să fie împărtășită într-o carte în viitor.

Rick se luptă, ca şi mulţi alţii, cu ororile bolii Alzheimer. Gândurile şi eforturile noastre se concentrează pe grija lui. Înainte ca boala să progreseze, el şi-a scris povestea şi, la un moment dat, va fi împărtăşită într-o carte", a spus soția acestuia.

A 61 éves Demi Moore elképesztő ruhában mutatta meg az alakját - Elle

Freddy și Moore au decis să se căsătorească în 1980, atunci când actrița avea doar 18 ani. Cu toate acestea, mariajul lor s-a încheiat în 1985. Demi Moore menționează că această perioadă a căsniciei a fost una delicată pentru ea, survenind după tragicul eveniment în care tatăl ei, Danny Guynes, și-a luat viața.  

Nu mă puteam confrunta cu ideea că mă căsătoresc pentru a uita de moartea tatălui meu. Am simţit că nu este loc să pun la îndoială ce am pus deja în mişcare. Nu puteam renunţa la această căsătorie, dar puteam să o sabotez”.

Demi Moore Knows A Slip Dress Is A Timeless Choice | British Vogue

Moore l-a cunoscut pe Freddy când avea 16 ani, pe atunci acesta era căsătorit cu Lucy. 

Eram o adolescentă absorbită de sine, care nu fusese crescută cu mult respect pentru instituţia căsătoriei”. M-am aruncat în viaţă cu Freddy. Şi, îmi pare rău să o spun, fără să mă gândesc prea mult la soţia lui”, a mai mărturisit ea în carte.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69031000137329