Noiembrie 06, 2023
Delia se află în Nepal, țara lovită vineri noapte de un cutremur cu magnitudinea 5,6 pe scara Richter. Peste 150 de persoane și-au pierdut viața
Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter a lovit vineri noapte Nepalul, ucigând până în prezent 157 de persoane și rănind alte sute.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nepalul a fost lovit vineri, la ora locală ora 23:47, de un cutremur  devastator, având o magnitudine de 6,4, potrivit Centrului Naţional Seismologic din Nepal.

Mai multe grade au fost preconizate, ajungându-se astfel la 5,6, în urma analizei U.S. Geological Survey.

Epicentrul seismului a fost în nord-vestul țării, la 500 de kilometri de capitala Kathmandu. A fost vorba de aproape 160 de replici, scrie kanald.ro

Delia se află în Nepal, țara lovită de cutremur

Mii de oameni au petrecut noaptea în stradă, de frica unor alte replici, după ce casele lor au fost distruse în urma cutremurului.

Peste 150 de vieți umane este bilanțul deceselor, iar alte sute sunt rănite, transmis autoritățile.

„ Numărul răniților ar putea fi de sute și numărul deceselor ar putea crește ”, a declarat oficialul districtului Jajarkot, Harish Chandra Sharma, potrivit Reuters.

Cântăreața Delia se află împreună cu soțul ei în vacanță în Nepal, dar din fericire este nevătămată. Cei doi se pregătesc să plece într-o drumeție spre Everest.

Cutremur NepalCutremur NepalAr putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane căţărându-se şi munte 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2483053207397