Septembrie 12, 2023
De ce nu face Leonardo di Caprio sex cu femei mai mari de 25 de ani. Dezvăluirile care șochează
Marele actor american, Leonardo di Caprio, a iese în evidență nu doar prin filmele celebre în care a jucat, dar și pasiunea lui pentru femei tinere. Se pare că vedeta de la Hollywood nu vrea deloc să accepte că a îmbătrânit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Multă vreme lumea s-a întrebat de ce Leonardo di Caprio preferă doar femei tinere. Dar, de curând, o sursă apropiată actorului a spus care este adevărul și de ce starul consideră „bătrâne”, femeile peste 25 de ani.

„Odată ce fetele împlinesc 25 de ani, caută mai mult. caută să se căsătorească și să se stabilească. Nu asta vrea Leo. Nu vrea o familie și nu vrea să fie în preajma unor femei care l-ar putea presa în acest sens.

Dacă devine prea bătrână, în câțiva ani, ea a dispărut. Dacă se apropie prea mult, în câțiva ani, ea dispare. A îmbătrânit, dar gusturile lui nu au îmbătrânit deloc”, a mărturisit sursa respectivă, pentru New York Post.

Leonardo DiCaprio Photo Galleries | Leonardo dicaprio, Leo dicaprio ...

Internauții sunt dezamăgiți de comportamentul lui Leonardo Di Caprio

Atunci când „limita de vârstă” a lui Leo Di Caprio a ieșit la iveală, internauții s-au revoltat, supărat sau au fost pur și simplu scârbiți de gândirea acestuia, fiind convinse că ceva nu este în regulă el, scrie click.ro

„Nu pare să fi dobândit vreo maturitate emoțională cu atitudinea lui față de relații ca fiind atât de disponibile”, „Cu cât îmbătrânește, cu atât este mai înfiorător. Ce este despre el pe care femeile de vârsta lui îl văd în el și refuză să se întâlnească cu el?”, au fost câteva dintre comentariile împotriva actorului.

레오나르도 디카프리오,인셉션 런던 포토콜

Zilele trecute, Leonardo DiCaprio a fost surprins sărutându-se cu Vittoria Ceretti, 25 de ani, într-un club de noapte din Ibiza, Spania.

Vittoria Ceretti este un fotomodel, dar și moderatoare de televiziune italiană. Are o frumusețe ingenuă, este genul de femeie super expresivă, fără a purta un gram de machiaj. Fix genul celebrului actor, amator de modele. Rămâne de văzut cât timp îi va aloca.



citeste și
SQL exec time = 0.77202725410461