Noiembrie 02, 2023
De ce a ajuns Andreea Marin la spital, de urgență: "Am simțit epuizarea, pic pur și simplu, succesul nu e egal cu fericirea"
De ce a ajuns Andreea Marin, de urgență, la spital. Andreea Marin, una dintre cele mai respectate personalități din domeniul televiziunii, a dezvăluit cum a ajuns la spital, după o perioadă în care a muncit foarte intens. Mai mult, „Zâna surprizelor” ajunsese atât de eupuizată, încât nici nu se mai putea bucura de succesul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Marin reprezintă un model de profesionalism în domeniul televiziunii, însă acest statut vine și cu multe sacrificii. „Zâna surprizelor” a mărturisit cum s-a întâmplat să ajungă de urgență la spital din cauza epuizării.

Am avut nenumărate momente în care am simțit oboseala, epuizarea. Nu le mai știu numărul. Le-am depășit cu greu, uneori am ajuns în spital, am ajuns să pic, pur și simplu de oboseală. Lucrurile mari nu se fac cu eforturi mici. În meseria pe care mi-am ales-o nu este vorba doar despre muncă fizică, ci și de creativitate, de dorința de a veni mereu cu ceva nou, dar și de muncă fizică pentru că uneori le facem pe toate. Cel puțin așa am făcut eu lucrurile, sunt producător de ani buni și asta înseamnă să te intereseze tot ce ține de bucătăria produsului tău', a mai spus Zâna Surprizelor.

index-91

Andreea Marin, despre succesul în televiziune: „Pentru mine fericirea vine abia acum, la 40 și de ani, aproape 50”

Andreea Marin a descoperit că fericirea nu are neapărat de-a face cu succesul profesional, ci cu liniștea interioară și echilibrul sufletesc, restul este doar o „sclipire de moment”.

151c09a7722c9e81b9c9a379641de629

Pentru mine fericirea vine abia acum, la 40 și de ani, aproape 50, când înțeleg că de fapt înseamnă moderație, înseamnă echilibru. Fericirea nu trebuie să o cauți nici acolo unde crezi că atingi cerul cu mâna, nici în strălucirea unei clipe, fericirea stă în calmul ce se așază în tine, când știi cine ești. Ești fericită că poți comunica, în primul rând cu interiorul tău, când te simți bine cu tine, cu cei din jurul tău. Succesul nu este egal cu fericirea! Nu este o fericire pe termen lung, este o clipă, o strălucire de moment și vine după atât de multă muncă, încât nu mai ai puterea de a te bucura cu adevărat', a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro

andreea-marin-scaled-e1696919420847-1024x577-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85673713684082