Octombrie 19, 2023
Dana Budeanu desființează bărbații dependenți de mame: „Cheam-o să te spele la poponeț!”
Dana Budeanu, una dintre cele mai vocale femei din România, are mereu curajul să spună ceea ce gândește. A intrat și mai mult în atenția oamenilor acum câțiva ani, cu faimoasa rubrică de pe YouTube: „Amețitele și Mafioții”. A dat de pământ cu cei și cele care obișnuiesc să permită altor persoane din exterior să intervină în viața lor de cuplu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ciuda faptului că majoritatea clipurilor sale video au fost de-a dreptul amuzante pentru fani, trebuie să recunoaștem că mulți i-au dat dreptate designerului. Unul dintre cele mai viralizate clipuri video a fost cel în care vedeta îi critică pe bărbații care încă sunt dependenți de mame, în special cei care nu le acordă partenerelor de viață locul cuvenit, scrie click.ro

Dana Budeanu: „Stați mă cu ea în pat, la mijloc” 

În ciuda faptului că în materialele ei apare o doză sănătoasă de ironie, aceasta ascunde un mare adevăr al zilelor noastre, de care se lovesc majoritatea femeilor căsătorite sau în relații serioase: implicarea mamelor partenerilor lor în viața personală. 

Dana Budeanu (44 de ani) consideră, așa cum multe dintre ele o fac, faptul că un bărbat în adevăratul sens al cuvântului va renunța la a-și pune mama pe primul loc în fața soției, în anumite momente nepotrivite. 

EXCLUSIV |Dana Budeanu ataca fara menajamente ,oamenii pe care-i venera ...

„Te duci cu mami la cumpărături? Du-te mă cu ea, de tot! Du-te cu ea! Cheam-o să te spele la poponeț, cum te spăla când erai mic pe cap. Că v-a spălat mama pe cap până la 20 de ani. De-aia sunteți în halul în care sunteți: cu mami, a zis mami, a făcut mami, las-o pe mami să stea în față, stai cu în spate, că știi că ea se supără. 

Aolo! Se supără mami? Da mă, fătălăilor? Păi de ce n-o mutați mă cu voi? Stați mă cu ea în pat, la mijloc”, spunea Dana Budeanu acum ceva timp despre bărbații care încă au o dependență față de mamele lor. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94463300704956