Februarie 09, 2024
Dan Bittman, dezvăluiri surprinzătoare despre despărțirea de Liliana: „Noi, bărbații, uităm că o femeie are nevoie de respect...”
Ajuns la 61 de ani, Dan Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Solistul de la Holograf a avut mereu o viață plină și ocupată cu munca, însă asta a presupus să își sacrifice familia de multe ori. Despărțirea de femeia care i-a fost alături aproape toată viața a șocat pe toată lumea. Recent însă, artistul a oferit detalii despre separarea de Liliana.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au avut o de aproape 30 de ani, din care au rezultat trei băieți minunați. Totuși, nu și-au dorit niciodată să se căsătorească. Despărțirea celor doi a uimit pe toată lumea, mai ales că nimeni nu se aștepta la un asemenea pas. Neînțelegerile dintre ei însă i-au determinat să o ia pe căi diferite. Recent, Dan Bittman a făcut dezvăluiri despre despărțirea de femeia care i-a dăruit trei copii, deși până acum a fost destul de discret în această privință. Artistul a dat de înțeles într-un interviu pentru Viva.ro că de vină ar fi fost stilul său de viață, transmite click.ro

 

„Într-adevăr, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe. 

Avem împreună trei copii frumoși și, indiferent de cum s-au terminat lucrurile, eu zic că e cea mai mare realizare din viață. Și-atunci, pot spune că suntem părtași la cele mai frumoase lucruri care ni s-au întâmplat amândurora. În rest, știi cum e, în relații se mai întâmplă… Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba.

Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat.”, a spus artistul pentru revista viva. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1157114505768