Martie 19, 2024
Dan Balan, prima reacție după acuzațiile că ar fi cântat beat: "Când sunt artist, eu sunt altfel"
Interpretul moldovean Dan Balan a revenit pe scenă la Chișinău după cinci ani de pauză. Concertul „Christmas Magic” a fost unul dintre cele mai așteptate de public, dar mai mulți cetățeni care au fost prezenți la eveniment s-au arătat profund dezamăgiți, acuzându-l pe interpret că era în stare de ebrietate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce a lansat o melodie cu Irina Rimes, îndrăgitul interpret e mult mai vizibil în spațiul public, iar recent a acordat un interviu la un post de radio din România. Întrebat de moderatorul emisiunii de la Radio Zu despre concertul care a stârnit controverse și reacții negative ale publicului, Dan Balan a spus că adevărul este doar unul!

„Adevărul care? Adevărul meu? Adevărul poate fi doar unul. În România mă cunosc mai puțini pentru că eu foarte mult timp am lipsit, din păcate. Eu sunt regizor, sunt autor. Când sunt artist, eu sunt altfel, am o anumită imagine, un anumit personal, pe care l-am creat pentru că am înțeles că are un anumit impact... Câteodată acest val poate să pară ciudat. În Ucraina nimeni nu-și pune așa întrebări. (...) Este un personaj relaxat, pe valul lui. Probabil de aia a fost acest moment, plus oboseala foarte mare din acea zi”, a spus Dan Balan. 

Dan Balan (alternativ scris și Bălan; n. 6 februarie 1979, Chișinău, Moldova) este un cântăreț, compozitor, producător, instrumentist și textier din Republica Moldova. Este primul și unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapper-ul T.I..

A câștigat numeroase premii internaționale din industria muzicală, printre care Echo Awards și MTV Video Music Awards. Este fondatorul faimosului trio O-Zone și, de asemenea, este autorul și producătorul hitului mondial Dragostea din Tei, situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări, vândut în mai mult de 12 milioane de copii pe tot mapamondul. Autor și interpret a hiturilor internaționale "Chica Bomb", "Justify Sex", "Freedom".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61743974685669