Iulie 05, 2022
Cum s-au cunoscut Anastasia Fotachi și milionarul Gabriel Stati. Detalii neștiute
Vestea că cei doi se căsătoresc a împânzit internetul. Anunțul despre nunta Anastasiei și a lui Gabriel Stati a făcut furori pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sunt împreună de trei ani și jumătate, iar recent, modelul Anastasia Fotachi a dezvăluit că acum două luni a fost cerută în căsătorie. Nunta va avea loc în Republica Moldova, în luna septembrie.

Invitată la emisiunea lui Dorin Galben, Anastasia a povestit și despre cum a început frumoasa lor poveste de dragoste. Desprins din seriale, scenariul după care a decurs relația lor trezește un adevărat interes pentru cei care îi urmăresc.

"Eu îl cunoșteam doar din vorbele altor oameni, că are mulți bani, că are club, dar eu eram încă mică și nu atrăgeam atenția. Am făcut cunoștință datorită prietenei mele, care lucra ca și asistent personal la el în companie. Prietena mea sărbătorea prima zi de muncă și m-a chemat și pe mine. El încerca să mă ia peste picior. Îi spuneam prietenei că nu-mi place deloc de el. M-am dus mai devreme acasă pentru că el mă enerva. Prima reacție nu a fost una pozitivă. Mi s-a părut arogant. Și am zis că nu vreau să mă mai văd cu omul acesta." a povestit Anastasia Fotachi.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane în picioare

"După ceva timp, mi-am rugat prietena să întrebe dacă nu are vreun loc de muncă disponibil și pentru mine. El mi-a oferit un loc de muncă în compania lui. Nu lucram direct cu el, dar când am venit să discutăm despre job, doar m-a întrebat la ce oră vreau să vin să lucrez. Apoi am început a discuta mai des, mă invita la el la birou și discutam foarte mult, eram ca doi prieteni. Așa a început să-mi placă de el. El mereu zice tot în față, era prietenos, deschis.", a dezvăluit Anastasia Fotachi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1654782295227