Martie 25, 2024
Cum le-a spus Kate Middleton copiilor ei că suferă de cancer. Prințesa de Wales e tare îngrijorată
Kate Middleton își dedică tot timpul familiei sale, în timp ce face și un tratament împotriva cancerului. Chiar dacă situația ei e delicată, Prințesa de Wales e îngrijorată pentru copiii ei, George, Charlotte și Louis.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vineri, Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunțat într-un video că urmează un tratament împotriva cancerului și a precizat că a așteptat să facă public diagnosticul pentru a avea timp să le explice situația celor trei copii ai săi, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani, pe care îi are alături de Prințul William.

Prințesa Kate a făcut publică vestea despre starea ei de sănătate după ce Palatul Kensington a dezvăluit, la 17 ianuarie, că aceasta a suferit “o intervenție chirurgicală abdominală planificată” cu o zi înainte, iar acum ea a dezvăluit că testele postoperatorii “au constatat prezența unui cancer”, scrie avantaje.ro

Prințesa de Wales a spus că se află în “primele etape” ale unui curs de chimioterapie preventivă. “După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a declarat prințesa Kate.

FWRO 

“Așa cum le-am spus; sunt bine și devin din ce în ce mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, corpul și spiritul meu”, a explicat ea, lăudând modul în care prințul William, în vârstă de 41 de ani, a susținut-o.

“Faptul că îl am pe William alături de mine este o mare sursă de confort și reasigurare. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea de care au dat dovadă atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi. Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul”, a continuat Prințesa de Wales.

Kate Middleton Printul William si copiii

Prințesa Kate și-a pus copiii pe primul loc chiar și în timpul recuperării sale. Palatul Kensington a precizat în comunicatul în care a dezvăluit procedura sa: “Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private”.

Prințul William și-a luat, de asemenea, câteva săptămâni libere de la îndatoririle regale, deoarece și-a ajutat soția și a menținut lucrurile cât se poate de normale în rutina Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82350134849548