Februarie 23, 2022
Cum au fost surpinși Meghan Markle și Prințul Harry, la un restaurant. Imaginile au devenit virale
Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți la cină, la un restaurant din Santa Barbara. Cei doi au fost însoțiți de Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul Harry și Meghan Markle s-au bucurat de o seară intimă, la o întâlnire dublă cu Prințesa Eugenie și soțul acesteia, Jack Brooksbank, în Santa Barbara. Harry și Meghan le-au arătat verilor lor regali, care îi vizitează din Marea Britanie, o parte din cartierul exclusivist din California. Aceștia au fost văzuți servind împreună o cină la lumina lumânărilor.

Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit la un restaurant din Santa Barbara

Este prima apariție publică a Ducesei de Sussex, în ultimele luni. Cele două cupluri au apărut bine dispuse, iar judecând după râsetele lor, au avut parte de o seară pe cinste. Ieșirea lor nu i-a inclus și pe copii, Archie și Lilibeth, copiii lui Harry și Meghan, și fiul lui Eugenie și Jack, August.

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit de multe ori despre dorința lor de intimitate, ieșirile în public fiind destul de rare. Cei doi au fost așezați lângă o fereastră neecranată, în vederea paparazzilor care așteptau, în timp ce se bucurau de o întâlnire cu rudele lor regale.

Săptămâna trecută, verii Harry și Eugenie au fost văzuți în loja VIP-urilor la Super Bowl din Los Angeles. Cei doi s-au bucurat de meci, în timp ce discutau. De asemenea, ambii au purtat măști de protecție conform regulilor Covid în vigoare. Eugenie s-a îmbrăcat în blugi, un tricou, o jachetă neagră și o șapcă de baseball, în timp ce Harry a îmbrăcat o ținută tipic casual.

Verii au fost de mult prieteni apropiați, Eugenie și Jack mutându-se în Frogmore Cottage proaspăt renovat a lui Harry și Meghan, după ce aceștia au renunțat la îndatoririle regale pentru a se muta în SUA. Mutarea a venit după ce Ducele și Ducesa au plătit contribuabililor costurile de renovare de 2,4 milioane de lire sterline pentru casa istorică.

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.281233549118