Iunie 02, 2022
Cum arăta Sahar Tabar,tânăra care a vrut să semene cu Angelina Jolie, înainte de cele 50 de operații
Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum arăta Sahar Tabar, tânăra care și-a dorit să semene cu Angelina Jolie, înainte de cele 50 de operații estetice. Dacă înainte era o adolescentă obișnuită, acum Sahar Tabar este cunoscută de o lume întreagă, mai ales că această obsesie dusă la extrem a băgat-o, în cele din urmă, la închisoare…

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum arăta Sahar Tabar, tânăra care și-a dorit să semene cu Angelina Jolie, înainte de cele 50 de operații estetice. Cu niște ani în urmă, Sahar Tabar pretindea că a suferit peste 50 de operații pentru a semăna cât mai mult cu idolul ei, Angelina Jolie. Mai multe imagini cu aceasta au șocat pe toată lumea, după ce tânara a apărut cu fața desfigurată. Ulterior, a mărturisit că, de fapt, chipul ei arăta așa din cauza make-up-ului, dar și din cauza Photoshop-ului.

Înainte de a ajunge la cuțit, Shar Tabar era o tânără cât se poate de normală, cu ochi căprui și păr castaniu-închis, și nimic nu lăsa să se întrevadă transformarea uluitoare pe care avea să decidă să o facă. Acu, Sahar poartă lentile de contact de un straniu gri-albăstrui, și-a operat nasul și pomeții și și-a mărit buzele. Iar obrajii ei, care acum par extrem de înfundați, sunt străbătuți de două piercinguri…

cum-arata-sahar-tabar-inainte-de-cele-50-de-operatii-estetice-4

cum-arata-sahar-tabar-inainte-de-cele-50-de-operatii-estetice-

Cum arăta Sahar Tabar înainte de cele 50 de operații estetice. Cu trei ani în urmă, admiratoarea Angelinei Jolie a postat prima imagine înainte și după în social media, pentru a-și demonstra abilitățile în domeniul machiajului, iar în subtitrarea postării a scris: „Da, sunt Angelina Jolie”. Nu toți fanii au fost încântați de fotografie.

„Nu ești Angelina, ești o fantomă înfricoșătoare”, „E chiar nebună”, au comentat doi dintre urmăritorii ei de pe Instagram.

Alții, în schimb, au conchis că este vorba doar despre Photoshop și machiaj.

„Totul este machiaj și proteză și unele modificări digitale”, a spus altcineva.

Cu sau fără operații, imaginea pe care o afișa Sahar Tabar în mediul online era înfricoșătoare. Ulterior, și-a ales ca semnătură sintagma „corpse bride”, folosind hashtagul la postări.

„De fiecare dată îmi pictez chipul într-un mod din ce în ce mai amuzant. Este un mod de a te exprima, un fel de artă”, spunea Sahar Tabar, confirmând astfel că, în viața reală, nu arată chiar așa cum se vede în poze.

Cine este Sahar Tabar

Sahar Tabar este o adolescentă de origine iraniană despre care se spune că a trecut prin nu mai puțin de 50 de operații estetice în doar câteva luni, din dorința de a semăna cu idolul ei, Angelina Jolie. Mai mult, tânăra de 19 ani, născută în februarie 1998, a urmat și o dietă strictă, din dorința de a ajunge la 40 de kilograme. Sahar, care locuiește la Teheran, a fost comparată cu eroina Tomb Raider, Angelina Jolie, dar adeseori a fost etichetată drept „zombie” și „mireasa moartă” de către urmăritorii ei.

Din păcate, obsesia ei pentru faimoasa actriță și activitatea din social media aveau să-i distrugă viața. La începutul lunii trecute, tânăra a fost arestată sub suspiciunea de blasfemie, instigare la violență, blasfemie, obținerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare, insultarea codului vestimentar al țării și încurajarea tinerilor să comită acte de corupție, informa agenția de presă Tasnim. Aceeași sursă suține că autoritățile judiciare au arestat-o după ce publicul a făcut plângeri privind comportamentul ei.

cum-arata-sahar-tabar-inainte-de-cele-50-de-operatii-estetice-2

cum-arata-sahar-tabar-inainte-de-cele-50-de-operatii-estetice-5 

cum-arata-sahar-tabar-inainte-de-cele-50-de-operatii-estetice-6 

70945806_237829483854115_1192147815682232302_n 

cum-arata-sahar-tabar-inainte-de-cele-50-de-operatii-estetice-3 

73095011_2461942574126734_4345045591585194716_n 

cum-arata-sahar-tabar-inainte-de-cele-50-de-operatii-estetice-8 

Sahar-Tabar-5 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.793949842453