Februarie 02, 2024
Cum arată milionarul care a cucerit-o pe Alexandra Stan? Este noul iubit al artistei

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sursele CANCAN.RO dezvăluie că Alexandra Stan și noul său partener vor să își păstreze relația discretă, deși apropierea lor rezistă deja de câteva luni bune. Amorezii petrec clipe de neuitat în România, unde au și fost zăriți, pe străzile din București. Aparent, artista și milionarul fac cu schimbul, vedeta fiind plecată destul de des unde iubitul își desfășoară afacerile.

 

Alexandra Stan se iubește cu un belgian, „mogul” în imobiliare

A venit momentul să divulgăm identitatea celui ce îi face zilele fericite cantautoarei. Numele său este Darcy Maxim, iar potrivit surselor și informațiilor noastre, antreprenorul este de origine belgiană. Acesta se intitulează “Real estate guy”, adică vinde case de lux, ce valorează milioane de euro, pe coasta Spaniei, în zonele Valencia și Alicante. Deși cei doi nu s-au postat oficial pe conturile de social media, sursele noastre ne-au relatat că Alexandra Stan și-a petrecut câteva zile din 2024 în zona Costa Blanca, acesta fiind și detaliul care i-a dat de gol pe amorezi. Chiar acolo Darcy Maxim are un business în domeniul imobiliarelor.

 

Deși se dedică noii relații, Alexandra Stan este în continuare concentrată pe muzică, urmează noi lansări de single-uri pentru ea, cât și concerte. Cel mai curând artista poate fi văzută la Susai, pe 10 februarie. De urmărit dacă Darcy va fi acolo…

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85512614250183