August 18, 2023
Cu ce dietă și-a revenit Blake Lively spectaculos după fiecare sarcină?
La 36 de ani, arată ca o adolescentă, deşi are patru copii, toţi cu unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood, Ryan Reynolds.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Încă ne-a rămas în minte spectaculoasa ei ţinută purtată anul trecut la MET Gala, semnată Atelier Versace, pe care a purtat-o atât de princiar împreună cu o tiara special realizată de Lorraine Schwartz. Un outfit demn de casele regale, care zilele acestea chiar se află expusă la Kensington Palace laolaltă cu alte 200 de rochii fabuloase, în cadrul unei colecţii despre cum epoca georgiană a influenţat moda. Şi a fost amuzant s-o vedem pe însăşi Blake Lively sărind peste cordonul care îi împiedică pe vizitatori să atingă exponatele, pentru a aranja mai bine poalele rochiei, scrie okmagazine.ro

Blake Lively   profimedia 0680830673 jpg

Şi acum, ca şi atunci, Blake Lively arată răvăşitor de bine, deşi anul trecut silueta ei ascundea o sarcină de două luni, iar la momentul prezent este la cinci luni distanţă de a patra ei naştere. Da, Blake şi soţul său, actorul Ryan Reynolds, au patru copii şi sunt părinţi full time. Şi, în ciuda proiectelor în care este implicată, actriţa nu şi-a pus niciodată problema că o sarcină ar putea să-i strice formele. Ce-i drept, o ajută şi gena, dar nici nu s-a neglijat, luând măsuri după fiecare naştere.

Dietă cu patru mese pe zi

Poate că pare firavă şi greu de „îngrăşat“, însă chiar şi această blondă cu gene bune a reuşit să acumuleze 27 de kilograme la prima sarcină. Şi asta pentru că obiceiurile sale alimentare „sunt îngrozitoare şi iubesc prea mult mâncarea. Familia mea e din sudul Americii, aşa că ce mâncăm noi nu e tocmai ce recomandă medicul“, dezvăluie amuzată vedeta din „Gossip Girl”. Din fericire, însă, corpul ei răspunde bine la diete uşoare, Blake Lively nefăcând excese alimentare defel. Ba chiar are patru mese pe zi şi nu crede în înfometare, ci în porţiile mici.

dieta cu legume si naut   shutterstock 1934316365 jpg 

Meniu variat

Blake îşi începe ziua cu un pahar mare cu apă, băut pe stomacul gol, aşa cum am tot auzit că fac şi alte vedete, care pun preţ pe hidratare şi pe sănătatea celulară. Totodată, actriţa nu sare niciodată peste micul dejun, la care mănâncă o omletă făcută din două ouă cu ulei de cocos, lângă o mică salată, sau o porţie de fructe cu ovăz fără gluten, care îi echilibrează nivelul de zahăr şi îi dă energie peste zi. Ca gustare, preferă un shake din fructe şi legume proaspete, care o ajută să stea departe de „ronţăială“. Shake-ul ei preferat conţine napi, sfeclă, pătrunjel, ananas, mere verzi, mentă şi lămâie.

dieta omleta cu legume   shutterstock 645857881 jpg 

La prânz, își prepară un piept de pui ori de curcan sau o bucată de peşte, alături de cartofi dulci şi o salată cu avocado și nuci. Cina e similară, doar că inversează sursa de proteină (dacă a mâncat carne de pasăre la prânz, va servi peşte seara şi invers), iar legumele le găteşte la abur, lângă o porţie de orez natur.

Nu vă închipuiţi, însă, că ea nu scapă la delicii precum macaroane cu brânză (celebrele mac&cheese), lava cake, brioşe sau macarons! Mai ales că spune că „dacă s-ar trezi la 4 dimineaţa într-o sâmbătă noaptea, ar fi doar pentru că ar coace prăjituri!“. Totuşi, recunoaşte ea, „atunci când nu mai încap în haine, mănânc quinoa o săptămână şi apoi mă simt iar bine în pielea mea“, a dezvăluit ea pentru revista „In Style”.

dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg 

Ce a scos din alimentaţie?

Actrița nu e foarte strictă în privinţa alimentaţiei, ci e atentă la cantitatea pe care o mănâncă şi la calitatea produselor, pe care le procură din pieţele de fermieri. În schimb, a exclus din meniul ei glutenul şi sosul de soia, pe care înainte îl punea în diverse preparate. În plus, nu consumă niciodată alcool şi, pentru a se binedispune alături de apropiaţii ei care mai degustă un vin sau un cocktail, şi-a făcut propriile mixuri de băuturi fructate, pe care le-a şi comercializat sub numele Betty Buzz – ulterior creând şi varianta slab alcoolizată de Betty Booze.

Rutina de sport

Blake Lively   Instagram jpg 

Blake Lively admite că nu e o fană a sportului, însă, după ce a devenit pentru prima dată mamă, a reușit să slăbească şi să se tonifieze cu ajutorul orelor de fitness şi Pilates. La început, actriţa muncea 4-5 zile pe săptămână la sală alături de un antrenor personal, iar acum a redus programul la 1-2 şedinţe pe săptămână, preferând mişcarea în natură: plimbări, hiking, înot şi, bineînţeles, joaca cu cei patru copii: fetele James (9)Inez (7)Betty (3 ani şi jumătate) şi un bebeluş de 5 luni.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6321904659271