Martie 19, 2019
Credeai că slăbești de la sushi? Te înșeli amarnic
Multe dintre noi credeau că sushi sunt sinonim cu dieta. Ei bine, nu-i chiar așa. Mesele care conțin sushi au foarte multe calorii!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sosul de soia

Sosul de soia are o cantitate ridicată de sodiu. Dacă vrei să ai un abdomen plat, atunci sosul de soia nu-ți va permite acest lucru. De aceea, dacă vrei să le combini pe amândouă folosește sosul de soia cu conținut redus de sodiu sau nu pune mai mult de o linguriță. 

 

 

Nu consumi supă miso

Este foarte util să-ți începi masa cu o supă miso pentru a reduce pofta de mâncare și a consuma mai puține calorii. O supă miso are 70-80 de calorii, dar conține mult sodiu, așa că limitează-te la un bol mic înainte de cină.

 

 

Mănânci sushi picante

Trebuie să știi că variantele picante înseamnă că peștele a fost amestecat cu maioneză și sos condimentat. În funcție de câtă maioneză folosește bucătarul caloriile și totalul de grăsimi pot crește rapid.O singură bucată poate avea 290 de calorii și 11g de grăsimi. Mai bine alege varianta obișnuită, care nu are decât 184 de calorii și 2g de grăsimi.

 

 

Nu consumi sashimi

 Sushi conține foarte mult orez, ceea ce înseamnă că are mulți carbohidrați, dar un conținut redus de proteine. Dacă vrei să eviți excesul de carbohidrați încearcă sashimi. Fiecare porție conține 26g de proteine, iar orezul este servit separat și vei putea decide cât consumi.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70340251922607