August 29, 2023
„Copilăria nu a fost ușoară” Problemele cu care s-a confruntat Iuliana Beregoi, la începutul carierei!
Iuliana Beregoi a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, însă a trecut prin momente neplăcute. Cântăreața a mărturisit abia acum cu ce s-a confruntat!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi este o cântăreață de succes și are o carieră înfloritoare, la nici 20 de ani. Cu toate acestea, pentru a atiunge culmile succesului, artista a trecut prin multe momente neplăcute și s-a confruntat cu foarte multe prejudecăți, chiar din partea rudelor.

Abia acum a dezvăluit cum a fost începuturile sale în industria muzicală și eforturile pe care le-a depus pentru a realiza ceea ce și-a dorit dintotdeauna. Iată mărturisirile neașteptate făcute de vedetă!

Ajunsă la 20 de ani, artista se poate lăuda cu un succes colosal, mai ales că a început să aibă colaborări cu artiști de top din România, iar cântecele ei au ajuns în trending la scurt timp.

iuliana-beregoi-2

Cu toate acestea, până să ajungă la aceste performanțe, drumul ei spre cariera dorită a fost presărat și cu momente neplăcute. Frumoasa blondină s-a confruntat adesea cu prejudecăți și critici, care au venit chiar din partea rudelor, scrie wowbiz.ro

„La mine copilăria nu a fost ușoară, nu neapărat copilăria cât familia. Erau stabili ce ține de bani, adică nu aveau foarte mulți bani să investească în mine, dar până la urmă au tras de ei și de mine și au făcut tot ce le-a stat în puteri. Tata a avut câteva momente în care vedea că trec anii și nu ajung acolo unde mi-am propus.

Mai avea răbdare, dar erau câțiva oameni din familie care ziceau: de ce investiți în fata asta, ce viață au artistele, artistele nu au familie, nu au viață persoanlă.

Chestii care pe tata l-au descurajat.”,  a mărturisit Iuliana Beregoi, în cadrul unei emisiuni televizate. 

iuliana-beregoi-4

Iuliana Beregoi a avut un sprijin foarte mare în cariera sa, iar acel ajutor a venit din partea părinților ei.

Cei care i-au dat viață au susținut-o încă de când și-au dat seama că are talent muzical. De la 4 ani și până în adolescență, cei doi părinți i-au oferit cântăreței sprijin și iubire.

Chiar dacă nu le-a fost ușor, iar sacrificiile financiare au fost pe măsură, ei au făcut tot ce le-a stat în putință ca fiica lor să își îndeplinească cea mai mare dorință. De-a lungul timpului, artista a mărturisit în mai multe rânduri că le este recunoscătoare părinților și că are o relație foarte bună cu ei. 

Ce facultate va alege Iuliana Beregoi! Artista nu își dorește să studieze  în România: ”Nu cred că o să...” / VIDEO | Spynews.ro

„Iuliana și-a urmat visul și a ajuns acolo unde și-a dorit. De la 4 ani ne-am dat ambii seama că-i place foarte mult muzica și am susținut-o. Am făcut sacrificii finaciare privind investițiile în costume, participarea la concursuri. Iuliana a depus eforturi multe, nopți nedormite, iar acesta e rezultatul. Împreună cu soția, am hotărât să facem tot ce-și doresc copiii noștri, să le fim un sprijin”, au declarat părinții Iulianei, în urmă cu mai mult timp, pentru impact.ro . 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.8960583209991