August 25, 2023
Concert grandios la Hâncești, de Ziua Independenței. Invitați speciali - legendara trupă HOLOGRAF
Orașul Hâncești pregătește un eveniment muzical de proporții cu ocazia aniversării a 32 de ani de independență a Republicii Moldova. Sub motto-ul "Hâncești ne unește", scena orașului se va umple de artiști talentați, iar surpriza serii va fi apariția extraordinară a celebrei trupe românești Holograf.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Orașul Hâncești își deschide porțile pentru a găzdui un concert memorabil!

Evenimentul organizat de Primăria Hâncești, cu genericul "Hâncești ne unește" promite să aducă muzică de calitate și o să creeze o atmosferă feerică pentru a celebra împreună parcursul Republicii Moldova către independență și dezvoltare. 

Printre momentele așteptate ale serii se numără recitalurile mai multor artiști consacrați din Republica Moldova, precum Nelly Ciobanu, Sunstroke Project, formația LUME, Dianna Rotaru, Valentin Uzun și Tharmis, trio din Ucraina "Chervona Kalyna" și invitați speciali din România. Una dintre surprizele majore ale evenimentului va fi prezența trupei românești Holograf, una dintre cele mai îndrăgite formații de muzică pop-rock din România. Spectatorii vor avea oportunitatea unică de a-i vedea pe Holograf evoluând live pe scenă și a se delecta cu HIT-urile îndrăgite ale legendelor muzicii românești.

Concertul "Hâncești ne unește" promite să fie un eveniment de neuitat, aducând oamenii împreună în numele artei și al independenței, subliniind astfel valorile de unitate și diversitate ale Republicii Moldova.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80611515045166