Iulie 11, 2017
Comediantul James Corden și soția sa, Julia, vor deveni părinți pentru a treia oară
Este un comediant și un actor foarte cunoscut, cel mai simpatic om de televiziune care moderează show-uri alături de cei mai mari artiști din lume, iar acum familia sa se va mări cu încă un membru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

James Corden va deveni tată pentru a treia oară, după ce reprezentanții starului au confirmat știrea duminică pentru metro.co.uk. Britanicul de 38 de ani, gazda emisiunii „The late late Show”, protagonistul seriei cu vedete „Carpool Karaoke” și soția sa Julia vor deveni din nou părinți. Cei doi s-au căsătoritîn 2012 și sunt deja părinții a doi copii, Max ( 6 ani) și Carey ( 2 ani). Julia, soția lui James este gravidă în cinci luni, iar cei doi așteaptă venirea pe lume a bebelușului cu numărul trei spre sfârșitul lunii decembrie.

Nu este de mirare că prezentator TV și soția sa sunt nespus de fericiți, pentru că cei doi iubesc să fie în rolul de părinți și că își doreau ca cei doi copii ai lor să mai aibă un frățior. Fanii prezentatorului au luat cu asalt contul său de Instagram pentru a-l felicita pe viitorul tătic: „Felicitări pentru cel de-al treilea copil!”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73431396484375