Aprilie 21, 2023
Colaborare inedită! Cu ce vedetă îndrăgită va filma Angelina Jolie pentru prima dată
Nu au filmat niciodată împreună, dar iată că 2023 le aduce această colaborare inedită și așteptată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angelina Jolie și Halle Berry vor lucra împreună într-o producție care le vine amândurora mănușă: thriller de acțiune, scrie okmagazine.ro

Halle Berry in Vivienne Westwood jpg 

Cele două celebre vedete încep filmările la „Maude vs Maude”, o producție intens dezbătută între cele mai mari studiouri de la Hollywood, care au licitat nebunește pentru drepturi.

Vestea a fost prima dată anunțată de ”Deadline”, care menționează că filmul va fi regizat de Roseanne Liang, cu un scenariu de Scott Mosier.

Intriga filmului este deocamdată secretă, însă zvonurile vorbesc de o intrigă asemănătoare „Bond vs. Bourne”, un thriller oarecum clasic. Cele două frumoase Angelina Jolie și Halle Berry se pliază de minune în acest gen de filme, iar succesul pare garantat încă de pe acum.

Angelina Jolie

Până la urmă, drepturile de producție au fost câștigate de Warner Bros, care ar fi licitat o sumă impresionantă.

”Deadline” scrie că banii oferiți de acest gigant media reprezintă o ofertă de nerefuzat, ceva nemaintâlnit în zilele noastre.

Deși sunt actrițe celebre de zeci de ani, Angelina Jolie și Halle Berry n-au avut până acum ocazia să filmeze împreună, tocmai de aceea acest proiect este unul super special. Toată lumea le cunoaște, au scris istorie cu rolurile lor din “Salt,” “Wanted,” “Tomb Raider,” “John Wick” și ”Bond”.

Colaborarea este explozivă, iar fanii se vor înghesui să le vadă!

Amândouă sunt trecute de prima tinerețe, dar arată senzațional.

Angelina Jolie a câștigat un Oscar pentru ”Cea mai bună actriță în rol secundar” (1998) pentru Girl. În schimb, Halle Berry a câștigat în anul 2002 Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, pentru performanța sa din filmul Monster's Ball, până în prezent fiind prima și unica femeie de origine afro-americană care a câștigat premiul Oscar pentru rolul principal. Ea este una din cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Ea a primit distincția Sexiest Woman Alive de la revista Esquire.

Halle Berry are 56 de ani, în timp ce Angelina Jolie este în vârstă de 47 de ani.

Halle Berry

Amândouă sunt caracterizate de îndrăzneală și profesionalism.

Halle Berry



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4173483848572