Iulie 15, 2020
Cleopatra Stratan iubește și e iubită. Tânăra artistă, în ipostaze tandre cu Eduard Sanda

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra interpretă Cleopatra Stratan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Eduard Sanda. Cei doi s-au revăzut acum o săptămână după o perioadă îndelungată în care au stat separați din cauza pandemiei. Acum, tinerii îndrăgostiți petrec timpul împreună și sunt de nedespărțit.C ei doi postează zilnic fotografii pe paginile lor de Instagram în care își exprimă dragostea unul față de altul. 

                                                                                             

Cleopatra este alintată și răsfățată de iubitul ei, iar dovad în acest sens sunt fotografiile și mesajele de dragoste pe care și le transmit pe Instagram. Artistul o scaldă în sărutări și îmbrățișări ziua întreagă. Cei doi profită la maximum de perioada aceasta în care sunt împreună la Chișinău.

                                                           

Eduard Sanda a venit la Chișinău în urmă cu o săptămână pentru a filma un nou videoclip, dar și pentru a-și petrece ziua de naștere în compania iubitei. Din fotografiile publicate pe internet este cert faptul că în noul lui proiect muzical va apărea și Cleopatra Stratan. Cei doi au apărut în ipostaze tandre și pe platourile de filmare.

      

Cleopatra Stratan și Eduard Sanda formează un cuplu din luna februarie. Povestea de dragoste dintre cei doi a început după ce au fost prieteni o perioadă. Ei au colaborat împreună la mai multe proiecte muzicale, iar apoi au păstrat legătura și de aici a pornit frumoasa lor relație.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89408135414124