Octombrie 15, 2020
Cine este fosta soție a solistului de la Carla’s Dreams și cum arată
Carla’s Dreams este unul dintre cei mai discreți din showbizz. Dovadă e și faptul că niciodată nu a apărut în public fără mască pe față. Despre viața lui personală cine știe ceva? Uniii nu-i cunosc numele adevărat, darămite faptul că a fost căsătorit timp de șapte ani și a divorțat în urmă cu trei ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Viva.ro dezvăluie că Andrei Țărus, pe numele său adevărat, a fost căsătorit cu o tânără din raionul Călărași, din Republica Moldova. Nelea Motricală, a fost soția lui Andrei timp de șapte ani. După ce absolvit cursurile facultății Mangement și Business Internațional la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam, Nelea și-a deschis o agenție de turism la noi în țară. De asemenea, a condus o agenție de managment în afaceri și a făcut coaching pentru oamenii de afaceri.

Andrei Țăruș și Nelea Motricală s-au căsătorit în 2010, având o fetiță, dar mariajul lor s-a terminat în 2017, când au divorțat.

Conform Okmagazine.ro,  fetița a rămas cu mama ei, iar certurile lor se pare că au atât de intense, încât nu s-au putut înțelege la notar privind custodia copilului lor, programul de vizită și împărțirea averii.

De asemenea, cei doi nu s-au prezentat la proces, așa că au trimis avocații în instanță să le apere interesele. Ambii au refuzat să vorbească public despre procesul lor de divorț. 

 Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care s-a înființat pe 18 ianuarie 2012. De fiecare dată când apar în fața publicului, cei cinci membri ai trupei poartă un hanorace negre cu glugă și ochelari de soare, fiind mascați pe față.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6876745223999