Februarie 29, 2024
Cine e soția lui Cillian Murphy, actorul din "Oppenheimer" favorit la Oscar. Familia, cel mai ascuns secret al lui
Cillian Murphy este numele de pe buzele tuturor în această perioadă. După rolul principal din Oppenheimer, popularitatea lui, și așa la nivel înalt datorită rolului lui Tommy Shelby din Peaky Blinders, este și mai mare. Mulți se întreabă, însă, care este statutul sentimental al actorului de 47 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Discret, în lumina reflectoarelor doar pentru a-și promova proiectele, Cillian Murphy nu este un star de cinema tipic. Nu iubește faima, ci profesia, iar reușitele din actorie i-au adus o mulțime de fani. Irlandezul își împarte aceste reușite cu soția și cei doi băieți ai lor.

Este atât de „opac” în ceea ce privește a gusta din celebritate încât nu-i place nici să facă poze cu fanii. În schimb, nu-i ignoră, ci preferă, de cele mai multe ori, să le strângă mâna, să le dea un autograf sau să stea puțin de vorbă. Nici pe rețelele sociale nu are conturi. În urmă cu câțiva ani s-a mutat din nou în Irlanda natală, după 15 ani în care a trăit în Londra, scrie libertateapentrufemei.ro. Îi place să facă drumeții, să gătească paste pentru copii și să-și plimbe câinele, lucruri simple care-l fac fericit.

cillian murphy (5)

Cine este soția lui Cillian Muprhy, actorul din „Oppenheimer” nominalizat la Oscar

Cillian Murphy și Yvonne, soția lui. Foto: captură video Globurile de Aur

Cillian Murphy, nominalizat la Oscar 2024 pentru rolul lui J. Robert Oppenheimer, are deja în portofoliu, anul acesta, un Glob de Aur și un premiu Critics Choice pentru același personaj. La fiecare dintre aceste gale i-a fost alături soția lui, Yvonne McGuinness.

Cillian și Yvonne au doi băieți adolescenți, de 16 și 17 ani, Aran și Malachy

Yvonne McGuiness este tot din Irlanda și este un artist multidisciplinar. Conform site-ului ei, munca sa combină filmul, elemente sculpturale și textile, sunete și scriere. S-a căsătorit cu Cillian Murphy în 2004. Cei doi se cunoscuseră cu ani buni în urmă, în 1996, la un concert rock al trupei în care cânta actorul. Yvonne este nepoata unui politician și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, evitând aparițiile pe covorul roșu.

Cillian Murphy spune că nu ar fi reușit în carieră fără soția lui

Fără sprijinul ei, Cillian spune că nu ar fi reușit în actorie. În 2019, într-un interviu pentru GQ, acesta a declarat: „E greu să menții un echilibru între viață și muncă. Am o soție minunată. Nu aș putea face asta fără ea și fără înțelegerea ei. Dar e o luptă. Cred că este pentru orice tată al cărui job îl duce departe și care-l consumă, ceea ce munca mea face”.

„Mă asigur că nu merg din job în job, pentru că asta înseamnă că îți trăiești viața într-o bulă formată din platou, hotel, platou, hotel, avion, festivaluri de film – ceea ce pentru mine nu e realitate. Așa că încerc să ies din asta șase luni pe an”, a continuat Murphy.

Unul dintre cele mai importante proiecte din cariera starului este, fără doar și poate, „Peaky Blinders”. În timpul filmărilor, Cillian și Yvonne au fost la distanță. Ea a rămas în casa lor de 2 milioane de euro din Dublin, iar el a filmat în Anglia. Actorul a explicat pentru The Guardian că sunt „zero” șanse să aibă viață personală când e total absorbit de un proiect. „Te întorci într-un apartament minuscul la sfârșitul zilei, mănânci cât să te hrănești, îți înveți replicile pentru a doua zi și încerci să dormi cât de mulți poți, ceea ce nu e mult deloc. Apoi te trezești și o iei de la capăt”.

Cillian Murphy, murdărit de ruj de soția care apoi a încercat să-l șteargă rapid. Foto: captură YouTube 

Moment dulce între Cillian Murphy și soția lui, la Globurile de Aur

La Globurile de Aur 2024, Yvonne a ieșit în evidență mai mult decât de obicei. Lângă ea a fost și fiul cel mic, Aran, care demonstrează deja un interes pentru actorie, în timp ce fratele lui mai mare e pasionat de muzică. Împreună l-au aclamat pe Murphy, când a fost anunțat câștigător la categoria cel mai bun actor în rol principal. Artista i-a și dat un pupic pe nas partenerului ei, astfel încât starul a urcat pe scenă, să-și primească trofeul, mânjit de ruj. Nu s-a ferit, ba din contră, așa și-a început discursul.

cillian murphy (3)

„Prima întrebare: am ruj pe nas? O să-l las acolo”, a spus el. În încheiere, nu a uitat de cele mai dragi persoane din viața lui, „Familiei mele, sunt cel mai noroc bărbat și vă iubesc”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4847726821899