Noiembrie 08, 2022
Cine e Bianca Spermezan, iubita lui Denis Roabeș. Cei doi sunt logodiți
Solistul trupei The Motans trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Bianca Spermezan. Artistul este foarte fericit alături de partenera sa și are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Iată cu ce se ocupă Bianca!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Juratul de la Vocea României formează un cuplu cu o tânără de 32 de ani. Cei doi au o relație minunată, iar povestea lor de dragoste a început la un concert din Cluj Napoca. Bianca nu este străină de lumina reflectoarelor și face parte din filmul Mirciulică, produs de Mircea Bravo.

Denis Roabeș are o relație de lungă durată cu Bianca Spermezan. Cei doi s-au întâlnit în cadrul unui concer din Cluj-Napoca, iar de atunci sunt de nedespărțit. Denis și Bianca s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, iar ulterior și-au dat seama că au multe lucruri în comun. Cei doi au realizat că au ceva special!

denis si bianca

Partenera juratului de la Vocea României are 32 de ani și l-a cunoscut pe Denis în urmă cu cinci ani, la un concert din Cluj Napoca. Denis Roabeș a declarat că se simte foarte bine alături de Bianca, mărturisind că au o legătură specială.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire.După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp.Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă', a povestit Denis în podcastul lui Radu Țibulcă.

denis roabes si iubita sa

Cu ce se ocupă Bianca Spermezan, iubita lui Denis Roabeș

Iubita lui Denis Roabeș are 32 de ani și a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai. Aceasta face parte din lumea cinematografiei. Mai exact, Bianca Spermezan face parte din echipa filmului Mirciulică, produs de Mircea Bravo. Acesta a fost lansat in cinematografele din Româna în luna octombrie.

Juratul de la Vocea României se simte fericit alături de Bianca, iar legătura dintre cei doi este foarte specială. Denis și Bianca sunt foarte discreți cu viața lor personală. În urmă cu câteva luni,artistul a cerut-o de soție pe iubita lui, iar cei doi se pregătesc de nuntă. 'A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre', ne-a declarat Denis Roabeș.

bianca si denis

Bianca, sursă de inspirație pentru Denis

Denis Motans se afișează rar alături de iubita lui. Cântărețul a declarat că multe piese de-ale sale au fost inspirate din povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Bianca. Denis Roabeș susține că datorită logodnicei sale a lansat mai multe melodii care au avut un succes uriaș.

'Bianca este o sursă infinită de inspirație și dragoste pentru mine, și da, datorită ei s-au născut mai multe piese marca The Motans. Nu pot să zic care piese anume, prefer să păstrez în secret acest aspect.', ne-a mai declarat solistul trupei The Motans.

bianca partenera

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49477529525757