August 24, 2023
Celine Dion s-ar putea retrage definitiv! Starea de sănătate a cântăreței s-a agravat
Celine Dion ar putea să nu mai cânte niciodată în public. Veștile care circulă de luni de zile au creat îngrijorare printre fanii cântăreței!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit informațiilor furnizate de publicația „Mirror”, starea lui Celine Dion, cântăreața în vârstă de 55 de ani care a fost diagnosticată recent cu "sindromul persoanei rigide" SPR, s-a agravat considerabil, iar surse apropiate vedetei spun că aceasta se luptă să găsească medicamente care să îi îmbunătățească starea.

Vestea că Celine Dion ar putea fi nevoită să renunțe la cariera sa, după ce și-a amânat concertele din acest an și următorul, în luna mai, i-a devastat pe fanii ei. Este o decizie pe care celebra cântăreața nu o va lua cu ușurință.

În prezent, potrivit unor surse apropiate familiei, Celine Dion este atât de slăbită din cauza bolii de care suferă încât nu mai vrea să iasă din casă. O persoană apropiată vedetei a declarat pentru „National Enquirer”: „Celine nu a mai fost fotografiată în public de aproape 600 de zile și pe bună dreptate. Ea are dificultăți în a merge și este cuprinsă de tremurături severe care îi provoacă spasme, scrie okmagazine.ro

Spatele ei a devenit curbat și spasmele musculare sunt, uneori, insuportabile'. Sursa a mai precizat că situația continuă să se înrăutățească. 

Celine Dion 

„Ea ascultă de cei mai buni cercetători în domeniul acestei boli rare. Sincer, cred că are nevoie mai ales de odihnă. Întotdeauna se dă peste cap, încearcă mereu să fie cea mai bună și să dea tot ce are mai bun.

La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să le asculți”, a mai spus o sursă.

Celine Dion

Și Claudette, sora lui Celine Dion, a făcut declarații. „Avem încredere în ea. Este ceva înnăscut în ea, este disciplinată în fiecare domeniu al vieții ei.... Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță”, a explicat aceasta despre starea surorii ei celebre.

Celine Dion



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50053381919861