Martie 31, 2022
Celine Dion cere ajutor pentru poporul ucrainean. Mesajul emoționant postat de artistă
Celine Dion a revenit pe rețelele sociale. Deși se află încă în plin proces de vindecare, cântăreața nu poate rămâne indiferentă la situația care se întâmplă în Ucraina. Artista a fost mereu atentă la evenimentele care se întâmplă în lume. S-a implicat mereu în acțiuni de voluntariat și în acte caritabile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celine Dion a revenit pe rețelele sociale pentru a face publică o declarație sfâșietoare. Artista cere sprijinul pentru poporul ucrainean care a fost invadat de Rusia încă de pe data de 24 februarie 2022.

Celine Dion a revenit pe rețelele sociale

Dacă de obicei postează cu ajutorul echipei sale, de data aceasta cântăreața a publicat un mesaj emoționant realizat de ea. Ea a postat un videoclip care acum face înconjurul internetului.

Ea a scris: „Este atât de oribil ce se întâmplă în Ucraina și în întreaga lume cu situația refugiaților. Au nevoie disperată de ajutorul nostru acum. Alăturați-vă nouă și @glblctzn în timp ce suntem #StandUpforUkraine pentru a-i ajuta pe acești oameni care au fost nevoiți să-și părăsească casele. Să lase totul în urmă pentru a merge într-un loc sigur. Nimeni nu ar trebui să treacă prin acest tip de tragedie. – Celine xx…”

Videoclipul a prezentat mai mulți oameni din Ucraina, în mare parte femei și copii, care sufereau în timp ce oameni din întreaga lume, inclusiv Președintele ucrainean, au transmis mesajul „să vă ridicați pentru Ucraina”.

War in Ukraine: Support for children and families | UNICEF

Videoclipul a promovat un miting global pe rețelele sociale pentru a aduce conștientizare și resurse în țară, iar Celine a cerut sprijinul fanilor ei. Fanii ei au inundat secțiunea de comentarii cu emoji-uri cu ochii înlăcrimați și rugăciuni, mulți împărtășindu-și propriile mesaje de sprijin cu hashtag-ul #StandUpForUkraine.

Cum a reacționat Celine Dion anterior la situația din Ucraina

Artista a mai împărtășit anterior o declarație sinceră, în timp ce și-a exprimat solidaritatea față de poporul Ucrainei.

„Dragi oameni curajoși ai Ucrainei, suntem șocați și întristați și cu adevărat inspirați de curajul dumneavoastră”, și-a început ea declarația.

„Inimile noastre sunt cu voi. Vă trimitem dragoste și rugăciuni pentru pace. Celine xx.” Artista de 53 de ani a scris cuvintele pe o hârtie cu monograma ei oficială și a semnat-o personal la sfârșit.

Îndrăgita cântăreață a sperat să revină cu forțe proaspete după ce pandemia de COVID-19 i-a amânat turneele. Cu toate acestea, o degradare a sănătății ei, care implică spasme musculare persistente, a obligat-o să anuleze din nou restul proiectelor în care era implicată.

Sursa: catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76801371574402