Martie 14, 2024
Cea mai neașteptată colaborare a anului! Irina Rimes și Dan Balan vor lansa o continuare a piesei "Oriunde ai fi"
Doi dintre cei mai îndrăgiți interpreți de la noi, Irina Rimes și Dan Balan și-au luat prin surprindere fanii când au anunțat colaborarea surpriză.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În dimineața zilei de 14 martie, Dan Bălan și Irina Rimes au fost invitați speciali la Radio Zu, unde au prezentat în avanpremieră noul lor single. Potrivit cântărețului, lansarea oficială va avea loc pe 22 martie.

La concertul „Sufrageria Irinei” de pe 13 martie, Dan Bălan a fost prezent pe scenă alături de Irina Rimes, oferind publicului o interpretare la chitară. Aceasta reprezintă prima lor colaborare muzicală.

Într-un interviu acordat lui Morar și Buzdugan, Dan Bălan a mărturisit că ideea pentru noul lor single a apărut în ianuarie, când piesa „Oriunde ai fi” a devenit virală. "Am creat noua melodie în doar trei minute, văzând-o ca o continuare firească a hitului din 1995", a explicat el. De asemenea, artistul a menționat că a considerat esențial să fie un duet și a ales-o pe Irina pentru acest proiect.

Dan Bălan și Irina Rimes au lansat o piesă împreună. „Este continuarea de  la Oriunde ai fi” | PRO TV

La rândul său, Irina Rimes a afirmat că a fost onorată să colaboreze cu Dan Bălan și că îl admira încă din copilărie, ascultându-i piesele în mod repetat, preferând în special „Despre tine cânt”.

Dan Bălan a lăudat talentul Irinei, numind-o un artist „top de top”. El a apreciat prestația ei la concertul de la Sala Palatului și a mărturisit că i-au plăcut piesele "Visele", cu care s-a lansat, și "Suntem bolnavi".

VIDEO AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99941873550415