Octombrie 24, 2023
Ce mănâncă Vera Wang, designerul în vârstă de 74 de ani care pare că a descoperit secretul tinereții
Vera Wang, care la vârsta de 74 de ani pare să fi descoperit elixirul tinereții, nu se abține de la produsele de tip fast-food sau de la diferitele un cocktailuri cu vodcă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Mănânc McDonald's, sigur că da", a declarat designerul de modă în exclusivitate pentru Page Six Style la un eveniment din New York, joi seară. „Recunosc, comand în fiecare săptămână”, a mai zis ea. 

Dar preparatele de la McDonald's nu sunt singurele plăceri vinovate ale lui Vera Wang, ei ți plac și gogoșile, mai exact Dunkin' Donuts. „Îmi place gogoașa umplută cu cremă și acoperită cu zahăr", a împărtășit ea. „Este ca o gogoașă cu jeleu, dar are cremă în interior, cremă de vanilie. Îmi place și cea roz".

Vera Wang, virală în 2020, când a impresionat cu aspectul ei

În 2020, celebra creatoare de modă a devenit virală pentru aspectul ei după ce a postat fotografii cu ea, pe atunci în vârstă de 70 de ani, în care defila îmbrăcată cu un sutien sport portocaliu și pantaloni scurți din denim. „Homegirl tocmai s-a dus și s-a dezabonat de la îmbătrânire", a scris o persoană pe Twitter la acea vreme, în timp ce alta a întrebat: "Oare ce bea? Sânge de unicom? Ireal".

Vera Wang are 74 de ani

La momentul respectiv, Vera Wang a declarat că a fost "total șocată" de răspunsul fanilor din online, spunându-le tuturor urmăritorilor ei de pe Instagram că secretele sale anti-îmbătrânire includ "muncă, somn, un cocktail de vodcă și puțin soare".

Bineînțeles, creatoarea de modă nu se rezumă la preparate de la McDonald's și gogoși. Ea a mai spus că munca grea o menține tânără. „Practic, am muncit toată viața mea, așa că a fost vorba de muncă", a spus Wang.

Vera Wang are 74 de ani

„Cred că munca te menține tânăr și stimulat. Lucrez foarte mult timp, am crescut două fiice. Cred că a te ține ocupat este cel mai bun antidot pentru o sănătate bună."

Vera Wang are 74 de ani



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52033233642578