August 22, 2023
Ce dietă respectă Brigitte Macron pentru o siluetă de invidiat la 70 de ani
Brigitte Macron este un exemplu toată multe femei din lume. Aceasta arată impecabil la 70 de ani, însă are un stil de viață sănătos, având o dietă echilibrată, iar sportul face parte din activitățile zilnice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brigitte Macron are o siluetă de invidiat la 70 de ani și se laudă cu un stil de viață sănătos. Prima Doamnă a Franței este un model pentru multe femei, iar cu ajutorul ținutelor elegante reușește să iasă în evidență într-un mod armonios.

Relația cu președintele Franței, Emmanuel Macron a fost intens discutată, Prima Doamnă fiind cu 25 de ani mai în vârstă. Aspectul ei tânăr a făcut-o să devină tot mai urmărită de femeie din întreaga lume.

Brigitte Macron Fashion, News, Photos and Videos | Vogue

Brigitte Macron consumă alimente simple, având un meniu minimalist. Bucătarul șef de la Palatul Elysee a menționat că Prima Doamnă consumă zece feluri de fructe și legume zilnic, iar rareori consumă brânzeturi și vin.

Ea mănâncă 10 fructe și legume specifice sezonului care sunt cultivate local. Iubește fructele de mare, având un conținut redus de grăsimi, iar toate alimentele din bucătăria prezidențială sunt produse locale, la maxim 100 de kilometri de Paris. Ierburile care se folosesc pentru aromă sunt cultivate în grădina palatului. De asemenea toate preparatele se gătesc în cratițe de cupru.

Brigitte Macron's Style Is Perfectly French | Who What Wear UK

Pe lângă alimentație, Brigitte Macron iubește să facă sport. Deși nu este o împătimită a transpiratului în sala de forță, ea merge mult și jos și face yoga, astfel că antrenamentele cu intensitate scăzută sunt perfecte.

Ce dietă respectă Brigitte Macron pentru o siluetă de invidiat la 70 de ani. Cum se menține în formă Prima Doamnă a Franței / FOTO

Medicul Frankie Philips, dietetician la Asociația Britanică de Dietetică afirmă că aportul mare de fructe și legume ajută la prevenirea bolilor ce apar la bătrânețe. Acesta a adăugat că fructele ar trebui consumate crude, nu sub formă de sucuri sau smoothie-uri.

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7510998249054