August 16, 2023
Câți bani va primi actrița Margot Robbie, după succesul filmului Barbie. Suma e fabuloasă
Actriţa Margot Robbie este răsplătită regește pentru rolul său cheie din filmul Barbie, al doilea cu cele mai mari încasări din istoria Warner Bros. după „Harry Potter şi Talismanele Morţii – Partea 2'. Margot Robbie urmează să câştige aproximativ 50 de milioane de dolari din salariu şi bonusuri de box office, scrie Variety.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Barbie este filmul cu cele mai mari încasări realizate vreodată de o femeie regizor, depăşind deţinătorul precedent al recordului, „Frozen II', care a fost regizat în colaborare cu Jennifer Lee, scrie viva.ro

Regizoarea şi co-scenarista filmului „Barbie', Greta Gerwig, va primi, de asemenea, probabil bonusuri datorită succesului uriaş al filmului. „Barbie' a obţinut încasări uluitoare de 526,3 milioane de dolari în box office-ul intern de la lansarea sa, în urmă cu o lună, precum şi 657,6 milioane de dolari în box office-ul internaţional.

profimedia-0795112893

Asta înseamnă 1,18 miliarde de dolari la nivel global – iar această cifră ar trebui să continue să crească, având în vedere că „Barbie' este încă în fruntea clasamentelor de box office.

Pe lângă faptul că a dat viaţă popularei jucării pentru copii, Margot Robbie a produs filmul prin intermediul companiei sale de producţie, LuckyChap Entertainment, pe care a fondat-o în 2014 împreună cu actualul ei soţ, Tom Ackerley, şi cu prietenii Josey McNamara şi Sophia Kerr, potrivit news.ro.

Scopul companiei a fost acela de a spune poveştile femeilor pe ecran şi de a sprijini femeile creatoare. Lista sa de proiecte include filmul nominalizat la Oscar, Promising Young Woman, continuarea filmului cu supereroi Birds of Prey şi serialul Netflix, Maid.

margot-robbie-5

Robbie a fost nominalizată la două premii Oscar pentru interpretările sale din I, Tonya şi Bombshell. Ea a ieşit pentru prima dată în evidenţă în Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, şi a înregistrat succese comerciale cu Suicide Squad şi Once Upon a Time in Hollywood.

Dar niciunul dintre aceste filme nu s-a apropiat de încasările Barbie, care se anunţă a fi unul dintre cele mai mari succese de box office din istoria cinematografiei.

profimedia-0795110043 

profimedia-0795112889



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95272707939148