Septembrie 05, 2023
Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu lunar: „Îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul”
Bianca Drăgușanu a dezvăluit câți bani poate câștiga într-o lună. Veniturile vedetei variază în funcție de contractele pe care le are.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bianca Drăgușanu a făcut o investiție considerabilă achiziționând un apartament în Dubai, însă nu l-a văzut încă. Vedeta intenționează să călătorească în Emiratele Arabe Unite în curând pentru a vedea locuința pe care a cumpărat-o. Cu toate acestea, nu este sigură dacă va lua decizia de a se muta din țară.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Bianca a declarat că a investit mulți bani în apartamentul din Dubai și că este nerăbdătoare să-și vadă achiziția. Aceasta a menționat că va vizita Emiratele Arabe Unite după ce fiica sa, Sofia, își va începe școala și când se vor aranja lucrurile.

„Ideea e că în toți anii ăștia am fost în toate locurile. Nu neapărat că îmi lipsește să plec, dar cu siguranță se va întâmpla asta în scurt timp, după ce începe Sofia școala și se aranjează cumva lucrurile o să plec. Mă duc să îmi văd apartamentul din Dubai, că am apartament și nici nu l-am văzut și e gata. Am investit mulți bani acolo și mă duc să văd pe ce am dat banii', scrie avantaje.ro

bianca-dragusanu-fara-emisiune-la-tv-3

În ceea ce privește cariera sa în televiziune, Bianca a decis să se retragă momentan de pe micul ecran. Aceasta a explicat că uneori este necesar să te retragi pentru a reveni în forță sau să iei o pauză pentru a-ți reîncărca bateriile.

„Pur și simplu, câteodată mai e nevoie să te retragi, ca să poți să revii în forță. Sau pur și simplu câteodată obosești și îți dorești să iei o pauză de tot ce s-a întâmplat sau ce se întâmplă. Și atunci te retragi frumos, te odihnești, îți recapeți puterile și apoi mergi mai departe.'

bianca-dragusanu-fara-emisiune-la-tv-4

Într-un interviu pentru cancan.ro, Bianca Drăgușanu a mărturisit că este mulțumită de veniturile sale. Vedeta a menționat că nu are datorii și că nu s-a împrumutat niciodată de la nimeni. Ea este independentă din punct de vedere financiar și se ocupă singură de întreținerea și creșterea fiicei sale.

„În ultima perioadă, mi se pare că am greșit foarte mult în momentul în care am epatat și am vorbit despre cifre și sume. Pentru că, în momentul când fac asta, îmi scade din energia prin care eu produc. Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii, nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar.

Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul. Iar cifrele sunt chestii irelevante. Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit. Că eu sunt Farfetch-ul, online, tot timpul.'

bianca-dragusanu-fara-emisiune-la-tv-2

Deși nu a oferit detalii exacte despre câștigurile sale, Bianca a confirmat că există luni în care câștigă peste 10.000 de euro. Aceasta a subliniat că cifrele sunt irelevante și că veniturile sale variază în funcție de contractele pe care le obține. „Sunt luni când, da, câștig peste 10.000 €'.

bianca-dragusanu-2



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1831719875336