Decembrie 20, 2022
Casa lui Robert De Niro, spartă de o femeie care căuta cadouri pentru Crăciun
O femeie a fost surprinsă în casa lui Robert De Niro din Upper East Side, ieri dimineață, luând cadouri de Crăciun de sub bradul actorului și jucându-se cu iPad-ul său, au declarat suse ale forțelor de ordine pentru The Post.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shanice Aviles, în vârstă de 30 de ani, care nu este la prima abatere, a pătruns în casa starului în jurul orei 2:30 dimineața.

Ofițerii din echipa de siguranță publică a Poliției din New York au zărit-o pe Aviles încercând să deschidă ușile către clădirile comerciale înainte de a se îndrepta către casa lui De Niro.

„Ea fura cadouri de Crăciun”, a confirmat un oficial de poliție pentru The Post, adăugând că nu a existat nicio interacțiune între actor și hoț.

Starul”, în vârstă de 79 de ani, și fiica lui fuseseră la etaj și nu știau ce se întâmplă, spun surse. Polițiștii au prins-o pe Aviles, care are un total de 26 de arestări anterioare, la fața locului.

robert de niro 

Aviles și-a început infracțiunile, care sunt în mare parte furturi, în timpul pandemiei de coronavirus. Ea a fost ridicată pentru șapte spargeri între 25 noiembrie și 8 decembrie în Upper East Side.

De Niro, care locuiește de o viață în New York, și-a vândut casa din West Village pentru 9,5 milioane de dolari în 2012. În apogeul pandemiei, actorul din „Goodfellas” s-a mutat în casa lui din nord.

„Intenționează să locuiască în Gardiner în viitorul apropiat”, a spus avocata sa, Caroline Krauss, despre De Niro la acea vreme. „La urma urmei, are 76 de ani și se află în categoria persoanelor cu risc”.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3635096549988