Martie 18, 2024
Casa de 7.000.000 $ a Carei Delevingne a ars complet: „Inima mea este zdrobită”
Clipe de coșmar pentru actrița și modelul britanic Cara Delevingne (31 de ani). Vila ei de lux din Los Angeles, California, a ars în întregime vineri dimineață. Echipajele de pompieri s-au luptat ore întregi cu flăcările care au izbucnit pe proprietatea de 6.650 de metri pătrați, iar o persoană care se afla în casă a ajuns la spital.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cara Delevingne a crezut că și-a pierdut cele două pisici persane în incendiu. „Inima mea este zdrobită astăzi. Nu pot să cred. Viața se poate schimba într-o clipă, așa că prețuiește ceea ce ai”, a scris manechinul pe pagina sa de Instagram. Ulterior, ea a revenit cu o veste bună și a publicat noi imagini cu cele două feline, după ce au fost salvate din casa distrusă de flăcări. „Mulțumesc din suflet pompierilor și oamenilor care s-au prezentat să ajute”, a mai spus Cara.

FOTO Instagram/ Cara Delevingne

Vila fotomodelului Cara Delevingne a ars într-un incendiu. Martie 2024 

Actrița se afla la Londra când a avut loc incendiul, iar cu o zi înainte a jucat rolul lui Sally Bowles, în piesa Cabaret, la Playhouse Theatre. Nu este clar exact cine stătea în acea vilă din Los Angeles în absența ei, dar pompierii au confirmat că o persoană care se afla în casă ar fi suferit o intoxicație minoră cu fum, dar este în afara oricărui pericol, potrivit revistei People. 94 de pompieri s-au deplasat la fața locului și s-au luptat aproximativ 2 ore pentru a stinge focul. Patru ambulanțe s-au deplasat la fața locului, iar un pompier a fost rănit în timp ce lupta cu flăcările, scrie click.ro

Un pompier ține în brațe pisica persană a lui Cara Delevingne, după ce casa i-a ars 

Incendiul a distrus o cameră din spatele casei și întreg podul. În urma incendiului, acoperișul vilei de 7 milioane de dolari s-a prăbușit. O vecină a declarat pentru Fox’s Good Day LA că a auzit o explozie, însă nu se știe exact ce a adus la incendiu. Părinții vedetei, Pandora și Charles, cred că liniile de alimentare ar fi de vină.

Tatăl Carei a afirmat că incendiul ar fi pornit din cauza unei probleme electrice, care a început după ce „a căzut ceva” pe o linie electrică în condiții de „vânt puternic”. „Cara este devastată. Avea totul în casa asta. Toată viața ei”, a mărturisit Pandora.

De asemenea, Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat pentru Page Six că „nu există nimic care să sugereze că a fost o activitate criminală”.

În 2021, Delevingne a oferit publicației Architectural Digest un tur al locuinței excentrice și extrem de personalizate, pe care ea a numit-o „casă de joacă pentru adulți”.

 

„Tema acestei case, nu este Alice în Țara Minunilor. Fiecare cameră are o temă diferită”, a explicat ea într-un tur video. „Există tema junglei, există hotelul Beverly Hills, există un stil englezesc vechi aici, dar și, evident, foarte tipic LA.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.42946743965149