Ianuarie 18, 2023
Britney Spears a avut o cădere nervoasă când a ieşit la restaurant cu soțul ei
Cântăreața s-a enervat că fanii au recunoscut-o și a reacționat ca și cum ar avea o tulburare psihică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se pare că Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, nu trec prin cea mai bună perioadă în relația lor. Căci ceea ce părea a fi o ieşire romantică la restaurant s-a transformat într-un moment pe care ar prefera să-l uite.

Cuplul a ajuns vineri seară la restaurantul Joey's din Woodland Hills, Los Angeles, şi totul părea că se desfăşoară normal, până când Sam Asghari s-a ridicat de la masă și a plecat, lăsând-o singură la masă pe cântăreață.

Potrivit site-ului TMZ, atunci când au ajuns la local, cei doi au fost imediat identificați de către clienți, care au început să le facă poze. Cum era de aşteptat, acest lucru a început să o irite pe Britney Spears, care a început să riposteze şi să se arate deranjată de gesturile celorlalţi clienţi. Cei prezenți au relatat că cea supranumită Prințesa Pop avea o atitudine "de maniacă", pentru că țipa și avea un vocabular greu de înțeles, din cauza nepotrivirii frazelor sau a confuziei de idei.

Soțul ei, Sam Asghari, a fost deranjat de comportamentul ei haotic și a ales să iasă în trombă din restaurant, iar ea a rămas fără altă companie.

Site-ul TMZ a postat pe site-ul său o fotografie cu Britney Spears stând singură și părând foarte agitată. Câteva minute mai târziu, a plecat și ea sub supravegherea unui bodyguard, care s-a întors ulterior la restaurant pentru a plăti nota de plată.

Până în prezent, cântăreața nu a comentat pe contul ei de socializare incidentul. În ultimele sale postări a distribuit fotografii şi video-uri în care dansează şi își arată abdomenul și, de câteva săptămâni, a dezactivat opţiunea de comentarii din partea urmăritorilor de pe contul ei de Instagram.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.646580696106