Octombrie 30, 2023
Beatles lansează o piesă nouă la 53 de ani de la destrămarea trupei. John Lenon a scris piesa
Veste mare pentru fanii The Beatles! Vocea lui John Lenon călătoreşte în timp şi, la mai bine de 50 de ani de la destrămarea trupei, poate fi auzită pe o nouă melodie. Paul McCartney şi Rongo Starr vor lansa pe 2 noiembrie un cântec pe care pot fi auziţi toţi cei patru membri ai formaţiei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La mai bine de 53 de ani de la destrămarea trupei The Beatles și în condițiile în care doi dintre membri au murit, inteligența artificială a permis lansarea a ceea ce se promite a fi ultimul cântec "nou" al trupei, scrie euronews.ro

Noul single va fi lansat pe 2 noimebrie au anunțat cei doi membri supravieţuitori ai legendarului grup britanic, Paul McCartney şi Ringo Starr.

Intitulat "Now and Then", cântecul a fost realizat pe baza unei casete demo înregistrate în anii 1970 de John Lennon în apartamentul său din New York.

După asasinarea sa în 1980, văduva lui, Yoko Ono, a predat în 1994 banda, cu voce şi pian, celorlalţi membri ai trupei.
Ei au reorchestrat-o şi completat-o, dar nu au putut niciodată să o lanseze, întrucât tehnicile disponibile pe atunci nu le permiteau să extragă vocea lui John Lennon la o calitate satisfăcătoare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0167474746704