Noiembrie 17, 2023
Artiștii din Moldova au transmis mesaje de susținere pentru maestrul Ion Suruceanu, aflat pe patul de spital: „Păzește-l, Doamne!”
Artiști din Republica Moldova au venit cu mesaje de susținere, pe rețelele de socializare, pentru maestrul Ion Suruceanu, internat câteva zile în urmă în spital.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Colegii de scenă ai renumitului interpret și-au îndemnat urmăritorii să se roage pentru sănătatea maestrului.

„Când medicina devine neputincioasă, rămâne voia cerului și puterea gândului omului, a oamenilor, a iubirii lor. Să ne unim, oameni buni, gândurile cele mai senine și dragostea, să le înmulțim și să le îndreptăm spre artistul nostru, atât de iubit de public, de prieteni, de rude, spre Omul Ion Suruceanu, de care avem mare nevoie aici, printre noi, mulți-mulți ani!”, a scris poeta Radmila Popovici pe Facebook, transmite newsmaker.md

Cuplul de interpreți Costi Burlacu și Corina Țepeș a îndemnat „toată țara” la rugăciune: „Să ne rugăm pentru sănătatea maestrului Ion Suruceanu. Doamne Dumnezeul nostru, slăvit să fii Tu Doamne, că doar Tu poți face minuni!  Binecuvântează și întărește-l pe artistul nostru îndrăgit de toată lumea!”.

Cu un mesaj în susținerea maestrului a venit și cântărețul Eugen Doibani, alias Natan: „În aceste clipe complicate, să ne rugăm din tot sufletul pentru dragul, mult-respectatul, legenda și OMUL nostru Ion Suruceanu ca să se facă bine. Păzește-l, Doamne”.

„Să ne rugăm pentru Ion Suruceanu”, a scris interpreta de muzică ușoară Silvia Chiriac, pe rețele.

Amintim că cântărețul moldovean Ion Suruceanu a fost internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din Chișinău. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a instituției medicale, Marina Zibliuc, în dimineața zilei de 13 noiembrie. Potrivit unor sursei, artistul ar fi fost internat cu pneumonie. În prezent, starea lui de sănătate ar fi gravă. Contactată de NM, Maria Zibliuc nu a confirmat, dar nici nu a negat informațiile. Potrivit ei, „rudele au solicitat să nu fie oferite informații cu privire la starea de sănătate a maestrului”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63777089118958