August 09, 2023
Arnold Schwarzenegger a recunoscut! Care este boala incurabilă de care suferă legendarul actor: „Am nevoie de timp”
Arnold Schwarzenegger a recunoscut! Legendarul actor de la Hollywood suferă de o boală cruntă. Care este starea de sănătate a superstarului și ce declarații a făcut el pentru presa internațională, în urmă cu puțin timp.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Arnold Schwarzenegger este un fost culturist și actor american originar din Austria. Mai mult despre viața acestuia știm că el a făcut parte și din lumea politică, a servit drept cel de-al treizeci și optulea guvernator al statului California. Cunscutul actor și-a câștigat faima ca actor hollywoodian în filme de acțiune, scrie spynews.ro

În aceste momente, idolul a milioane de oameni, Arnold Schwarzenegger, trece prin momente cumplite. Concet, Arnold Schwarzenegger a recunoscut că suferă de o boală incurabilă încă din copilărie.

Arnold Schwarzenegger a recunoscut! Care este boala incurabilă de care suferă legendarul actor

Mai mult, actorul de la Hollywood a împărtășit fanilor că are dislexie, o tulburare în care este dificil să citești și să scrii.

"Tocmai am terminat de înregistrat audiobook-ul Be Useful. Apare pe 10 octombrie. Aș putea să vă spun cât de minunat a fost să mă așez și să-mi scriu propriile cuvinte, dar adevărul este că mi-a fost absolut frică de asta. Iată secretul meu: sunt un cititor teribil. În anii 1950, în Austria nu se vorbea despre dizabilitățile de învățare, așa că de cele mai multe ori când mi se cerea să citesc cu voce tare în clasă, era doar un dezastru și eram pălmuit cu o riglă. Dar acum știu că am dislexie", a declarat, recent, Arnold Schwarzenegger.

Conform declarațiilor recente făcute de Arnold Schwarzenegger, pentru presa internațională, când se pregătește pentru film, acesta recitește scenariul din nou și din nou timp de câteva luni, până când memorează fiecare replică.

Arnold Schwarzenegger Named Chief Action Officer of Netflix – Robb Report

Totodată, el a împărtășit, de asemenea, modul în care și-a înregistrat sunetul.

"Am nevoie de timp și repetiție pentru a mă gândi la cuvinte. Mi s-a spus că autorii își pregătesc cărțile în 2-3 zile în studio. Am cerut să instalez aparatură de înregistrare acasă și am spus că voi face 20-30 de pagini pe zi. În acest fel, m-am putut conecta cu regizorul și producătorul de două ori pe zi pentru sesiuni mai scurte, iar între timp am putut exersa fără întrerupere", a mai precizat Arnold Schwarzenegger.

Maica superioară mi-a spus la final - chiar am scris despre asta, dar n-am împărtășit - a spus "cred că ai venit aici căutând permisiune". "Nu poți să vii să locuiești aici, dar ai permisiunea să te duci și să devii Maria". Plângeam.”, a spus, recent, Maria Shriver.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52910685539246