Octombrie 13, 2023
Ariana Grande a divorțat! I-a cumpărat tăcerea fostului soț cu o sumă uriașă
Într-un zvon care a cutremurat fanii din întreaga lume, Ariana Grande și Dalton Gomez, unul dintre cei mai discreți și priviți cupluri de la Hollywood, și-au încheiat călătoria comună după doar doi ani de căsătorie. Despărțirea lor, anunțată în luna februarie a acestui an, a fost oficializată recent printr-un divorț care a stârnit numeroase discuții în lumea mondenă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Conform documentelor obținute de The Blast, separarea celor doi a fost una pașnică și plină de înțelegere. Ambele părți au semnat un acord în care au convenit să păstreze discreția și să nu facă publice detalii despre despărțirea lor. Dalton Gomez a primit o sumă semnificativă de bani, în schimbul tăcerii sale. Cu toate că suma exactă nu a fost dezvăluită, se spune că fostul soț al Arianei Grande va primi 1,25 milioane de dolari, conform unui contract prenupțial, scrie click.ro

Confidențialitatea și respectul

Potrivit acordului, Dalton Gomez a fost interzis să facă declarații publice despre căsnicia lor și să dezvăluie orice informație sau detaliu privat. El nu are voie să publice fotografii, înregistrări sau să scrie o carte cu dezvăluiri din timpul căsniciei lor. Cu acest aranjament, privind înainte, atât Ariana Grande, cât și Dalton Gomez, își pot continua viețile private departe de ochii curioși ai publicului.

O nouă dragoste și începuturi promițătoare

Chiar dacă Ariana Grande și Dalton Gomez au urmat căi separate, artista a găsit curajul de a se deschide către o nouă dragoste. În luna iulie a acestui an, fanii au aflat că Ariana Grande are o relație cu actorul Ethan Slater, colegul ei din filmul „Wicked”. Cu toate că această relație a ridicat multe semne de întrebare, surse apropiate cuplului au confirmat că aceștia s-au apropiat unul de altul numai după ce s-au separat de foștii lor parteneri.

Pete Davidson - Ex-girlfriend List + What makes him attractive?

Încheierea unei povești și începutul altora noi

În final, separarea Arianei Grande și a lui Dalton Gomez marchează încheierea unei povești și începutul altora noi. Cu înțelegere și respect reciproc, cei doi își urmează drumurile separate, privind către viitor cu speranță și optimism. Pentru fanii lor devotați, această perioadă de tranziție poate fi dificilă, dar este important să ne amintim că viețile lor personale merită respectul nostru.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81874299049377