Iunie 03, 2021
Aquarelle 90,7FM: Cleopatra Stratan, mai senzuală ca niciodată. Cum apare în noul videoclip
Cleopatra Stratan e o explozie de senzualitate. Ultimele sale videoclipuri sunt o dovadă clară. Îi putem admira feminitatea și în ultimul său videoclip. Și nu buzele roșii sau rochia sclipitoare mulată o fac să iasă în evidență, ci atitudinea ei de femeie fatală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rolul de cuceritoare și-l manifestă și în videoclipul piesei ”Monte Carlo”. Privirea de felină, dar flacăra pasiunii care și-o exteriorizează o ajută, fără mare efort, să aducă la picioarele ei un chelner dintr-un restaurant de lux. 

Totuși, nu e loc de sentimente. Miza e alta. Vorbim, totuși, de viața activă din Monte Carlo. 

Piesa semnată de Theea Miculescu a fost lansată în această dimineață. Videoclipul în care este ilustrat luxul și care amintește de splendoarea din Monte Carlo a fost realizat după ideea fraților Spoială. La câte vizualizări a adunat în primele două ore de la lansare, punem pariu că va sta toată vara în trending. În plus, produsul a fost apreciat nu doar de moldoveni și români, dar și de admiratorii săi din Turcia, Sri Lanka și Mexic.

Cleopatra Stratan a lansat în această primăvară piese noi pe bandă rulantă, ”Monte Carlo” fiind a patra. Odată cu absolvirea liceului ne așteptăm să se țină de mână cu muza și să ne încânte cu multe alte piese. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.1269798278809