Martie 13, 2023
Antonia s-a pozat cu Chris Brown și a creat isterie pe net: “Vrem colaborare! Pe când un single împreună?”
Antonia și-a împlinit recent un vis și a ajuns la concertul unuia dintre artiștii ei preferați. Este vorba despre Chris Brown, cântărețul care în trecut s-a iubit cu Rihanna.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artistul se află în plin turneu de promovare prin Europa, iar Antonia și-a luat bilet VIP la concert și i-a urmărit performance-ul chiar din primele rânduri., scrie protv.ro

Artista a postat mai multe filmulețe de la show-ul lui Chris Brown, dar și o poză în care apare alături de celebrul artist. 

“With the GOAT himself! This show was everything!” (n.red Cel mai bun din toate timpurile. Spectacolul ăsta a fost totul), a scris Antonia în dreptul postării de pe Instagram

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior 

rihanna si chris brown 

Chris Brown a fost condamnat la șase luni de muncă în folosul comunității după ce a recunoscut că a agresat-o fizic pe Rihanna. Artistul a primit interdicţia de a se apropia de artistă timp de 5 ani. 

“Nu ți-a dat și ție vreo palmă?”, “E mai talentat Alex!”, “Ăsta bate femei!”, “Păcat am crezut că ai principii, dar publicitatea e mai importantă pentru tine!”, “Foarte mișto să ne pozăm cu bărbații care bat femei și sunt misogini”, i-au transmis o parte dintre urmăritori.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5790774822235