Noiembrie 01, 2020
Anișoara Loghin e însărcinată. Care e sexul bebelușului
Anul 2020 aduce schimbări frumoase în viața prezentatoarei TV, Anișoara Loghin. La sfârșitul verii s-a logodit, iar acum a fost dezvăluit un alt detaliu important din viața ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Deși nu se vede încă, familia noastră urmează să se lărgească. Recent în familia noastră a intrat o fetiță și urmează să intre și un băiat", a dezvăluit Tatiana Nastas, fina de cununie a Anișoarei Loghin, ambele invitate în cadrul showului culinar "Gusturile se discută", de la postul de televiziune unde activează. 

Gazda emisiunii "O seară perfectă" a confirmat informația. Frumoasa prezentatoare a adăugat că cel mai mult îi este teamă să nu fie prea severă cu fiul ei. 

”Îmi doresc mult să am un copil sănătos. Mie mi-e frică că o să fiu destul de severă, dar pentru asta o să-l aibă pe tatăl său, să-l alinte. Cei care mă cunosc știu că eu, pe cât pot iubi de mult, iubirea mea nu se reflectă prin multă gingășie. Dar, s-ar putea să se schimbe lucrurile între timp. Eu am un mare dubiu: dacă vreau să cresc un copil deștept sau un copil fericit, pentru că am impresia că între cele două uneori există o limită tare fină", a menționat Anișoara.  
În același timp, prezentatoarea a subliniat că încă nu a ales un nume pentru micuț. A recunoscut că nu-i plac numele foarte sofisticate, dar contează foarte mult să se potrivească cu numele de familie, să aibă o semnificație și să fie ușor de pronunțat. 

Amintim că la sfârșitul lunii august Anișoara Loghin și fotbalistul Radu Gânsari s-au logodit. Prezentatoarea este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală. Radu însă a postat o poză comună, în care se vede și inelul pe deget. "Ea a spus "DA", a scris atunci logodnicul Anișoarei pe o rețea socială. 

Anișoara Loghin a divorțat de fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, în 2016, la câteva luni după nuntă. Logodna lor a avut loc, la fel, în August. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75659537315369